Sponsoreret indhold fra Danske Spil

En usædvanlig dygtig tipper fra Nakskov vandt lørdag over én million kroner i Tips 13. Den skarpe tipper fandt som den eneste i landet vej til de 13 rigtige og sikrede sig dermed milliongarantien.


Tipperen indleverede allerede fredag middag sin kupon i SuperBest, Havnegade 69 i Nakskov. Den matematiske tipskupon med seks halvgarderinger, M-0-6-64, og indskuddet på 64 kroner blev lørdag forvandlet til 1.028.326 kroner med følgepræmier.

Den dygtige tipper havde i den grad læst kuponen rigtigt og fundet frem til samtlige overraskelser i de 13 kampe fra den tredje og fjerde bedste engelske fodboldrække.

Nakskov-tipperen holdt blandt andet et frækt ugarderet 2-tal i kamp 10, hvor tipskuponens største favorit Sheffield United hjemme tog i mod Crewe. Bundholdet fra League One takkede for tilliden og vandt højest overraskende - for de fleste tippere - med 2-1. Heldet fulgte i den grad Nakskov-tipperen, for Crewes sejrsmål blev først sat i det 90. minut.

Et andet satset holdpunkt fandt tipperen i kamp 2. Tipskuponens næststørste favorit og ubestridte tophold i League One, Bristol City, tog hjemme imod Barnsley. Den dygtige tipper havde forudset en pointdeling og holdt et ugarderet X, hvilket holdt stik via resultatet 2-2.

Danske Spil* ønsker tillykke med milliongevinsten til den dygtige tipper.