Med 2-3-resultatet i gårsdagens forrygende kamp mellem Holland og Tjekkiet, blev kupon 2 i vores EM-konkurrence afsluttet, og det næste hold konkurrence-vindere kan kåres!

Helt i top af stillingen lagde Henrik Posborg fra Slangerup sig med 12 rigtige - én mere end hele 16 andre deltagere, der alle sluttede på 11 rigtige. Vi ønsker tillykke til Henrik, og kvitterer med en fodbold-rejse for 2 til London!

Blandt de 16 deltagere med 11 rigtige, var Frederik Fanth fra Næstved bedst på tiebreakeren, da han gættede at der blev scoret lige præcis 20 mål i de 8 kampe på kuponen. Dermed vinder Frederik rundens 2. præmie - en "party pack" med alt godt til en god fodbold-aften hjemme foran flimmeren. Tillykke til Frederik!

De øvrige præmier i konkurrencen, gik til:

Nr. 3: Gert Rasmussen, Næstved (11 rigtige)
Nr. 4: Lasse, Ishøj (11 rigtige)
Nr. 5: Thomas, Århus (11 rigtige)

Vi minder om at konkurrence-kupon 3 lukker for deltagelse i aften (søndag d. 20/6) kl. 20:45, hvor der er kick-off i de afgørende kampe i gruppe A, efterfulgt af de andre 3 grupper de næste 3 dage.

Besøg konkurrence-siderne på http://www.betxpert.com/konkurrence hvor du også kan se de komplette resultat-lister for de to første kuponer.