Det danske spillemonopol, i daglig tale Dansk Tipstjeneste, fremlagde i dag regnskabet for 2003, der viser en samlet omsætning på 9 mia. kroner, hvoraf ca. 1½ mia. kr. er gået videre til "de gode formål" indenfor idræt, kultur, forskning mv.

I den årsrapport der er fremlagt i dag, fremgår det endvidere at Dansk Tipstjeneste har oplevet en stigning i omsætningen på omkring 17%, fra 7,6 mia. kr. i 2002 til de 9 mia. for 2003. Driftresultatet viser en stigning på 6,5 % i forhold til året før.

Der er med andre ord tydelige tegn på at Dansk Tipstjeneste er en sund forretning for den danske stat, og tilhængerne af den restriktive tips- og lottolov der blev vedtaget i marts 2003, har med dagens melding fra giganten i Brøndby, fået endnu et vers at synge deres gamle sang på, selvom stigningen i omsætningen naturligvis også skal ses i lyset af at der i 2003 blev åbnet op for spil på nettet, ligesom den øgede tilbagebetaling fra 80 til 87% samt muligheden for double-spil på Oddset også har en vis indflydelse på stigningen.

Af rapporten fremgår det også at der pt. er registreret 157.000 spillere på tips.dk, mod 21.000 på samme tid sidste år.

Hele årsrapporten for 2003 kan downloades i pdf-format fra http://www.tips.dk/nyheder/pressenyheder/arkiv/aarsrapport.html