Gårsdagens kamp mellem Liverpool og Arsenal i Premier League fik en afslutning, som vores konkurrence-sponsor Betsson* kun kan være glad for.

Havde Arsenal holdt stand ved 1-1, havde der nemlig været hele 29 deltagere med 6 rigtige i Betsson-konkurrencen, som alle ville have fået udbetalt 10 eller 100 Euro (afhængigt af om de havde efterlevet kravet om ét spil hos Betsson* i løbet af ugen).

Nu gik det i stedet således at Neil Mellors 30-meters drøn i de absolut døende sekunder af kampen sejlede lige ind i tomrummet mellem stolpen og Arsenals keeper Jens Lehmann´s hænder, til slutresultatet 2-1. Et resultat som ændrede noget på stillingen i konkurrencen.

I stedet for 29 vindere, blev det således "kun" til 3 pletskud i konkurrencen. De dygtige vindere blev Ulrik Frendrup, Lotte Sterup og Henrik Haislund Rasmussen. Vi ønsker naturligvis tillykke med gevinsterne! Vinderne vil blive kontaktet direkte af Betsson* med henblik på præmiernes udbetaling.

For de 29 deltagere der blev snydt af den sene Liverpool-scoring, er der en ny chance allerede i denne midtuge, hvor vi blænder op for en torsdags-kupon med kampe fra Royal League.

Royal League kuponen er klar til at blive indtaget senere i dag, mandag, på http://www.betxpert.com/betsson