Se her hvordan du bliver klar til Eurovision Song Contest. Der er dækket op til fest i Malmö Arena, der byder indenfor til verdens største sangkonkurrence. Du kan være med til den store Eurovision-finale med gratis livestream.

Good Evening, Europe! Årets Eurovision Song Contest skydes i gang lørdag aften kl 21.00, så vi igen skal have gjort danseskoene, festtøjet, flagene og de farverige drinks klar til den store aften.

livestream Eurovision

Her kan du se Eurovision 2024

Det er heldigvis let at finde gratis livestream til Eurovision-finalen og der er flere valgmuligheder.

Hvis du ønsker at blive guidet igennem det show af den vidunderlige Nicolai Molbech som dansk kommentator, så kan du se med direkte på både DR1 og livestream på DRTV.

Du finder også masser nyheder, artikler, videoer og så kan du hente din egen Eurovision-stemmeseddel på DRs hjemmeside.

Se med på direkte Eurovision Song Contest stream

Er du mere i humør til en international aften, så kan du  finde gratis livestream af finalen på den officielle Eurovision Song Contest Youtube-kanal.

Her kan du varme op og se alle sangene. Og er du virkelig stor Eurovision-fan, så kan du endda se begge semifinaler. Så er der ingen undskyldning for ikke at synge med på alle de festlige sangene ved finalen!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se Eurovision Song Contest?

Du kan se Eurovision finalen direkte på DR1 og på livestream på DRTV lørdag aften kl. 21.00. Der er tilmed gratis livestream på Eurovision Song Contests officielle Youtube-kanal.