I morgen afgøres det, hvem der kan sætte sig i Det Hvide Hus for de kommende fire år: George Bush eller John Kerry.

Meningsmålingerne spår, at det bliver om ikke ”dødt løb”, så i hvert fald uhyre tæt. Hos BET24.com er George Bush lige nu rimelig favorit til at genvinde posten. Odds 1,65 gi’r det, hvis den eksisterende præsident får genvalg. Men når stemmeurnerne åbner i løbet af tirsdagen, så kan dette billede nemt ændre sig. BET24.com vil følge valget på nærmeste hold.

- Bliver det så tæt som alle venter, så bliver det en spændende tirsdag – og vi vil da meget gerne være med til at forøge spændingen. Så vi vil forsøge at holde spillet om, hvem der bliver præsident, åbent så længe som muligt. Også længe efter at de østlige stemme-boksene i det østlige USA er blevet åbnet, siger Holger Kristiansen fra BET24.com.

- Vi forventer stor spænding – og hvor der er stor spænding er der basis for et godt væddemål, så hold øje med vor hjemmeside i morgen.

Taber Bush i Ohio?
Udover LiveBetting på valgresultatet har BET24.com også åbnet en lang række valg-specials som kan findes på hjemmesiden. Her kan man således eksempelvis spille på hvem der vinder i central-staterne Florida, Pennsylvania, New Mexico, Iowa og Ohio.

I hele det foregående århundrede har ingen republikaner vundet præsident-posten uden også at have vundet i Ohio! Sker det i år: Bliver Bush præsident efter at have tabt i Ohio? Så veksler BET24.com 100 kr. til 550 kr.

Udover spil på det amerikanske valg, er der også væddemål på de kommende valg i Danmark, England og Ukraine at finde på BET24.com.