Søndag eftermiddag mødes Bolton og Middlesbrough på Millennium Stadion i Cardiff i den 44. Liga Cup finale, og set med danske øjne er det forhåbentligt med et Bolton hold som både har Per Frandsen og Henrik "Tømrer" Pedersen med i startopstillingen.

Begge klubber ligger næsten side om side i Premier League og der er sikkert et jævnbyrdigt opgør i vente. Ingen af klubberne har før vundet turneringen selvom Middlesbrough tidligere har været i finalen 3 gange og Bolton 2 gange.

Det af holdene som vinder finalen vil endvidere få adgang til europæisk fodbold i næste sæson hvilket ingen af klubberne heller ikke har prøvet før - så der står masser på spil.

Middlesbrough som kan betegnes som meget små favoritter har faktisk aldrig vundet en væsentlig pokal i klubbens 128 årige historie, så det er vel snart på tide.

Hos verdens største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen til sidste dommerfløjt giver en sejr til Bolton i øjeblikket odds 2,96. Et uafgjort resultat handles til odds 3,25 og en sejr til Middlesbrough giver odds 2,68.