Ifølge Betfairs kunder er PITTSBURGH STEELERS kæmpe favoritter til at vinde XLIII på søndag. Således giver det kun pengene 1.43 gange igen, hvis de sort/gule trækker det længste strå i Tampa, mens Arizona Cardinals lige nu handles til odds 3.25.

Der var hverken stor tiltro til Steelers eller Cardinals inden sæsonen gik i gang, hvor de to hold hhv. gav odds 24 og 75. Den mistillid blev ikke just mindre i løbet af den regulære sæson, hvor Steelers har været handlet til odds 100, mens Cardinals har været helt oppe i odds 130. Alligevel er det nu dem, der står overfor hinanden i et brag af en kamp søndag nat.

Med hensyn til kampens MVP er Pittsburghs quarterback Ben Roethlisberger i øjeblikket favorit odds 2.88, mens hans direkte modstander Kurt Warner er andenfavorit og giver pengene 5 gange igen.

Betfairs talsmand Michael Robb forklarer: “Steelers er favorit, men Cardinals kan slå alle, hvis de har dagen. De har allerede snydt spillerne tre gange i post-season i år ved at slå Falcons, Panthers og Eagles men Betfairs kunder er dog ikke i tvivl om, at det stopper på søndag”.

Vinder af Super Bowl XLIII i skrivende stund:

Pittsburgh Steelers - 1.43

Arizona Cardinals - 3.25