- ”Hvis folk vil spille live poker på tv for store penge, er Nordic Poker King lige sagen! Der venter en kæmpe oplevelse og udfordring for alle deltagere”, sådan sagde den tidligere norske håndboldstjerne Kjersti Grini kort efter hun havde deltaget i første månedsfinale i Nordic Poker King!

Og nu har du mulighed for at opleve suset, for lørdag er det ikke kun i Istanbul, at en flok håbefulde danskere skal tage første lille skridt mod en plads i en stor international slutrunde… det er også dag 1 for kvalifikation til september-finalen i Nordic Poker King!

Således vil der de næste to uger bliver afholdt 11 online kvalifikationsturneringer på BET24.com, hvor du kan kæmpe om et af 15 sæder til september-finalen, der desuden vil have deltagelse af tre kendisser som vil være med til at kæmpe om 15.000 Euro (100.000 kr.)

Ud over det, vil vinderen af månedsfinalen få en plads i den endelige finale med de 11 andre månedsvindere…her er det så at Nordic Poker King skal findes og belønnes med 150.000 Euro (1 million kroner!!!)

Søndag starter 3+ i øvrigt med udsendelserne omkring finalen i august, der ud over 15 BET24-spillere og Kjersti Grini havde den professionelle danske pokerspiller Theo Jørgensen samt den svenske fodboldekspert Peter Henriksson med omkring bordet.

Læs meget mere om Nordic Poker King og find tiderne for de 11 online kvalifikationsturneringer her: www.nordicpokerking.com