Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Leicester har overrasket alt og alle i årets Premier League-sæson. Holdets succes er skabt på baggrund af en imponerende holdindsats, men én spiller skinner trods alt mere igennem en de andre - angriberen Jamie Vardy.

Vardy har indtil videre i sæsonen scoret hele 18 mål i 25 kampe og topper pt. Premier Leagues topscorerliste foran langt mere prominente navne som Sergio Aguero og Harry Kane.

Danske Spil* vurderer, at Vardy også ender øverst på Premier Leagues topscorerliste, når sæsonen slutter i maj.

- Jamie Vardy fører pt. med to mål ned til Evertons Romelu Lukaku og tre mål til Harry Kane fra Tottenham. Forspringet vurderer vi, at Jamie Vardy har gode chancer for at beholde sæsonen ud, da Leicester-holdet uge efter uge toppræsterer som et vaskeægte tophold med imponerende sejre over både Manchester City og Liverpool på det seneste. Vardy er utrolig giftig og har på det seneste genfundet målformen efter en mindre scoringskrise i december måned med tre mål i de seneste tre kampe, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Den største rival til topscorerprisen vurderer vi er Manchester Citys Sergio Aguero på trods af, at argentineren er hele fire mål efter Jamie Vardy, fortæller Peter Emmike.

Jamie Vardy giver odds 3,25, hvis englænderen ender øverst på topscorerlisten, når sæsonen er forbi, mens Sergio Aguero står i odds 3,50.

Spil på Premier Leagues topscorer her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/outright