Når Chelsea onsdag aften tager mod Monaco hjemme på Stamford Bridge er kravet ganske klart hvis Ranieris mandskab skal nå finalen i dette års Champions League finale, nemlig en sejr på mindst to mål. Det første opgør mellem de to klubber endte nemlig med en 3-1 sejr til Monaco på trods af at mandskabet spillede én stor del af anden halvleg med kun 10 mand.

Der har op til kampen været en del uro i Chelsea lejren efter rygter om at træner Ranieri vil blive fritstillet efter denne sæson samtidig med at Portos nuværende træner Jose Mourinho vil være den nye Chelsea træner efter sommerpausen. Chelsea spillerne har bakket op bag træneren og spørgsmålet er om denne uro er med til at motivere eller demotivere holdet.

Gæsterne fra Monaco har virkelig været en overraskelse i denne sæson og det er ikke utænkeligt at de når helt til finalen, til aftenens kamp ser det dog ud til at holdet må undvære Jerome Rothen og Dado Prso hvilket er en betydelig svækkelse. Chelsea er også ramt af skader og karantæner og må stille op uden Calude Makelele, Marcel Desailly, Damien Duff og Adrian Mutu, så måske er der plads til Grønkjær i opstillingen.

Da Chelsea er nødsaget til at gå frem på banen for at score de nødvendige mål burde der være en spændende og seværdig kamp i vente.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Chelsea i øjeblikket til odds 1,74 og uafgjort udbetaler odds 3,85. En sejr til Monaco belønnes med odds 5,80 hos Betfair*.