Han bliver Superligaens målscorer

Besøg Danske Spil
Emne: Bookmakere
Af Danske Spil, Fre. 2. feb. 2018, 15:05
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser

Relaterede emner, ordbog

Oddssætter
Sponsoreret annoncørnyhed fra Danske Spil

Emiliano Marcondes og Alexander Sørloth er begge fortid i Superligaen. Dermed er nummer et og fire på topscorerlisten også væk, og spørgsmålet er nu, hvem der tager topscorertitlen i denne sæson. Kan Marcondes med 17 scoringer holde førstepladsen? Eller indhentes han af en af dem, der stadig er i Superligaen?

 

- Det er svært at sige, men vi tror, det mest sandsynlige er, at Kirkevold bliver topscorer nu. Han er den spiller, der stadig spiller i Superligaen, der har scoret flest mål, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil.

 

Kirkevold har scoret 13 – ét mere end Ernest Asante og fem mere end Sotiriou, som ligger på tredjepladsen på listen, hvis man altså fraregner Marcondes og Sørloth.

 

- Både Kirkevold og Asante har været super flot spillende i efteråret, og deres scoringer er fordelt over hele efteråret. Så vi ser det som værende tæt på 50-50, om det bliver Kirkevold eller Asante, der løber med titlen.

 

- Men når det er sagt, så er det meget svært at forudsige det her, for der er mange aspekter i det. Vi er for eksempel ikke helt overbevist om, at Hobro kommer med i mesterskabsslutspillet. Gør de ikke det, så kommer de til at møde dårligere hold i resten af foråret, og det kan måske give Kirkevold bedre arbejdsbetingelser end Asante, for vi tror, at FCN bliver i top seks.

 

- Derudover må man også bare sige, at det bestemt heller ikke er utænkeligt, at ingen af dem indhenter Marcondes. Både Asante og Kirkevold mangler at vise, at de kan strikke en helt sæson med mange scoringer sammen. De kan sagtens løbe ind i scoringskriser, der gør, at Marcondes beholder førstepladsen.

 

Tjek Danske Spils topscorerodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen


Denne nyhed er en annoncør-nyhed og er ikke produceret af BetXpert. Spørgsmål vedrørende nyheden kan rettes til Danske Spil.

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser