En af verdens bedste poker spillere, danske Gustav ”Gus” Hansen, er at finde ved bordene ved Betfair* Asian Poker Tour’s åbnings turnering i Singapore.

Hansen vil repræsentere Full Tilt Poker’s holdet der består af lutter kendte professionelle poker spillere ved $5000 buy-in turneringen, der finder sted fra den 12. til den 17. november.

Betfair* forventer en præmiepulje i omegnen af $1m i denne turnering, hvor Gus vil komme op imod Betfairs Poker pro Ben ‘milkybarkid’ Grundy, Thomas ‘buzzer’ Bhil og Sveriges pokerkomet, Bengt Sonnert.

Han kan også forvente at støde ind i nogle af Asiens bedste spillere, og Europas bedste spiller i 2005, Singapore-fødte Willie Tann.

"Jeg ser frem til at spille mod nogle at Asiens bedste spillere, som jeg mener udfordrer og spiller ligeså aggressivt som jeg selv. Betfair* Asian Poker Tour er Asiens første store poker turnering og jeg glæder mig til at deltage”, udtaler Gus.

Betfair* Asian Poker Tour er et unikt resultat af et samarbejde mellem regeringen i Singapore og det anerkendte Capital Events, som Betfair* har indgået aftale med. Poker har traditionelt været ulovligt i Singapore.

“Projektet i Singapore er banebrydende. Det har været essentielt for os at have et så stærkt og troværdigt brand som Betfair* i ryggen. Nu glæder vi os naturligvis over, at Gus har valgt at stille op – det giver alle danskere mulighed for en hel specielt oplevelse derude”, fortæller Jacob Weinreich, europæisk markedschef hos Betfair*.