Som alle tennis-elskere ved, spilles Roland Garros, dvs. French Open, i disse dage. Den første kamp blev spillet i søndags, og der er lang vej endnu før finalerne finder sted, men der er allerede markante hændelser at berette om.

Således er Andy Roddick, den amerikanske stjerne, allerede sendt tilbage over Atlanten, med et førsterunde-nederlag til Andreev. Til gengæld klarede danske Kristian Pless første hurdle da han slog Yen-Hsun Lu fra Taiwan. I næste runde venter Marcos Baghdatis der var i finalen i sidste års Australian Open. Med andre ord en stor mundfuld for Pless.

Caroline Wosniacki skal i ilden onsdag hvor hun møder franske Nathalie Dechy.

Og nu vi er ved det danske: BetXpert har fået en fin start på turneringen. Jesper Røjskjær har ramt to ud af to tip, til flotte odds.

Først hev Jürgen Melzer overraskende sejren hjem over Jose Acasuso til odds 3,14 - og derefter fortsatte Røjskjær sin underhunde-taktik med et succesrigt sats på slovakiske Ulihrach mod tjekkiske Hrbaty. Odds 2,28.

Sidstnævnte var i øvrigt en kærkommen lettelse for Dagens Fidus der ellers havde kikset i fire dage i træk (og i det hele taget har haft en rædselsfuld måned).

Hold øje med tennis-siden og Røjskjærs tip: http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/

Og læs også hans fine optakt til turneringen: http://www.betxpert.com/artikel/roland-garros-2007-atp-optakt