Verdens største bookmaker, Ladbrokes giver nu alle FC Zulu fans chancen for at spille på Danmarks dårligste tophold når de skal forsvare landets ære mod den svenske FC Zulu-kopi FC Z.

Anført af træner Mark Strudal tager holdet bestående af 16 nørder, der for et år siden aldrig havde rørt en fodbold før, imod et svensk hold bestående af mere eller mindre lige så håbløse fodboldtalenter.

Den store landskamp mellem FC Zulu og FC Z finder sted i Farum Park
d. 30. oktober kl. 17.00

Oddsene ser lige nu sådan her ud

FC Zulu 2.00
Uafgjort 4.00
FC Z 2.50

Der tages forbehold for at oddsene kan ændre sig i perioden frem til kampen alt efter skadesituationen, dagsformen og hvis det nu faktisk hænder at et af holdende får tilgang af en fodboldspiller.

Ladbrokes danske manager Richardt Funch udtaler "Vi har faktisk fået en del forespørgsler fra folk der har fulgt med i FC Zulu serien på om vi ikke kunne lave odds på denne kamp. Det har været lidt svært for vores oddssættere at vurdere holdenes styrke idet det jo ikke er Real Madrid og Barcelona vi taler om. Men Ladbrokes er altså kommet frem til den konklusion at FC Zulu p.t. er en tand bedre end FC Z og så har FC Zulu jo også hjemmebanefordel"

Oddsene kan findes på Ladbrokes.com under TV & Film.