Expekt * .com bliver en del af en stor poker netværk konsolidering når Playtech, Tribeca Tables og Tain slår aktiviteterne sammen på alle markeder uden for USA. “Vi vil gerne tilbyde vores kunder et verdensklasse poker produkt, og det kan kombinationen af Tribeca, Playtech og Tain garantere”, udtaler Per Widerström, CEO hos Expekt * .com.

Expekt * .com har store forventninger til deres nye poker tilbud. “Set i lyset af den seneste regulering af spillemarkedet i USA, vil sammenlægningen af Tribeca, Playtech og Tain sikre et meget attraktivt poker tilbud til vores kunder. Resultatet af sammenlægningen af de 3 netværk bliver verdens førende poker netværk som ikke modtager kunder fra USA.” siger Per Widerström, CEO hos Expekt * .com.

Hvad betyder det for Expekt * .com's kunder?
Vores kunder vil opleve et meget større antal af spillere, flere turneringer med højere guarantees, og flere kampagnetilbud. I det hele taget vil poker oplevelsen blive væsentligt forbedret.

Playtech er en af verdens førende leverandører af online gaming software og deres software bruges i Playtech Poker network, som også kaldes iPoker network.

Tribeca Tables er verdens første og største uafhængige poker netværk, og de koncentrerer alle deres ressourcer om poker.

Expekt * .com lancerer deres nye poker tilbud i nærmeste fremtid i samarbejde med Tribeca, Playtech og Tain. “Dette er endnu en milepæl i Expekt * .com historie af hurtig og profitabel vækst.,” konkluderer Per Widerström.

Der vil følge mere information i god tid før poker lanceringen hos Expekt * .com.