Torsdag står den på første semifinaleopgør i årets Europa League, og her mødes Manchester United og AS Roma på Old Trafford, mens Villarreal og Arsenal tørner sammen på Estadio de la Cerámica. BetXpert bringer her udvalgte odds på semifinalen mellem United og Roma.

Manchester United og AS Roma har ikke mødt hinanden i en betydningsfuld kamp siden 2008. Dengang i 07/08-sæsonen var de i Champions League-gruppe sammen, og senere hen mødtes de igen i kvartfinalen. Manchester United vandt kvartfinalen med samlet 3-0 dengang, hvor Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney og Carlos Tevez stod for United-målene.  


Ole Gunnar Solskjærs United-hold har i knockoutfasen ekspederet Real Sociedad, AC Milan og senest Granada ud af Europa League-turneringen. For AS Romas vedkommende har man besejret Braga, Shakhtar og Ajax i indeværende Europa League-knockoutfase. 

Odds på Manchester United - Roma

Nedenfor kan du se forskellige odds på Europa League-semifinalens første opgør mellem Manchester United og AS Roma. De tørner sammen klokken 21.00 på Old Trafford, og du kan se kampen direkte på 6'eren og discovery+.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 1,55
Uafgjort 4,45
Roma 6,30
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,10
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Nej 2,00
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Bruno Fernandes scorer 2,30
Edinson Cavani scorer 2,30
Mason Greenwood scorer 3,20
Paul Pogba scorer 4,90
Scott McTominay scorer 6,50
Jordan Veretout scorer 6,75
Fred scorer 7,00
Harry Maguire scorer 9,00
Chris Smalling scorer 21,00

Odds på Manchester United - Roma er senest opdateret onsdag den 28. april klokken 11.06.

Spil på Manchester United - Roma hos Bet365

Manchester United er ikke overraskende pæne favoritter i første opgør hjemme på Old Trafford ifølge bookmakerne. Du kan i skrivende stund få odds 1,55 på hjemmesejren hos NordicBet*. Hvis du tror mere på AS Roma, kan du få odds 6,30 på udesejren hos Unibet*

Roma har dog ikke gode erfaringer fra Old Trafford, hvor de kun har prøvet at tabe i de i alt tre betydningsfulde opgør, de har spillet på 'The Theatre of Dreams'. De fleste husker nok særligt Champions League-kvartfinalen i 2007, hvor romerne tabte med hele 7-1 efter ellers at have vundet første opgør med 2-1 på Stadio Olimpico. I 7-1-kampen lagde den nuværende United-manager, Ole Gunnar Solskjær, endda op til kampens sidste mål, der blev sat ind af Patrice Evra. 

Det seneste opgør mellem de to mandskaber skal vi dog som nævnt tilbage til 2008 for at finde. Manchester United vandt Champions League det år, og de har ikke vundet turneringen siden.

De har til gengæld vundet Europa League-trofæet, hvilket de gjorde i 2017 efter finalesejr mod Ajax, og United må siges også at være favoritter til at vinde trofæet i år. I den anden semifinale mødes Villarreal og Arsenal, så måske vi igen skal se en ren engelsk europæisk finale om en lille måneds tid. Årets finale spilles i øvrigt på Arena Gdańsk i Polen. 

I Premier League ligger Manchester United fint til, og de er godt på vej mod andenpladsen. Der er ti point op til rivalerne fra City, og Solskjærs mandskab har fem point ned til Leicester, der ligger treer. Der resterer fem spillerunder i Premier League-sæsonen, og United mangler at møde både Liverpool og Leicester, så andenpladsen er naturligvis ikke helt sikker endnu. Ud over de førnævnte klubber mangler United at møde Aston Villa ude, Fulham hjemme og Wolves ude. 

I weekenden endte Manchester Uniteds kamp mod Leeds på Elland Road uden scoringer. 

For Romas vedkommende står det ikke så godt til i den hjemlige Serie A. Her ligger Paulo Fonsecas mandskab blot nummer syv, så der skal med stor sandsynlighed et Europa League-trofæ til for Roma, hvis de skal spille Champions League i næste sæson. 

Det er dog lidt svært at se ske p.t. I weekenden tabte Roma med 3-2 på Sardinien til Cagliari, og de har kun formået at hente en sejr i deres seneste syv Serie A-kampe. Derfor er det næppe et Roma-hold proppet med selvtillid, der gæster Old Trafford torsdag aften.

Bud på startopstillinger

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Fred, McTominay - Rashford, Bruno Fernandes, Pogba - Cavani

Roma: López - Cristante, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Veretout, Diawara, Peres - Pellegrini, Mkhitaryan - Dzeko

Ovenstående bud på startformationer er fra WhoScored

Harry Maguire, Luke Shaw og Scott McTominay er tilbage for United efter endt karantæne, mens Anthony Martial og Phil Jones er ude med skader for hjemmeholdet. 

For Henrikh Mkhitaryan og især Chris Smalling må det være en ekstra speciel kamp, da de gæster deres gamle hjemmebane her. Begge tidligere United-spillere forventes at starte inde. Smalling gjorde comeback for Roma i weekenden, hvor han fik en lille times spilletid.

Roma må undvære de skadede Pedro og Nicolò Zaniolo samt karantæneramte Gianluca Mancini til kampen.