Paul Scholes scorer sjældent, men det gjorde han i Manchester Uniteds Champions League-semifinale mod Barcelona tirsdag aften. Og hvilket mål! Et drømmehug fra 23 meter gav United en tidlig 1-0-føring der holdt hele kampen på Old Trafford, og dermed er det nordengelske hold i finalen (den første kamp i Barcelona var endt 0-0).

Og hvem bliver så finale-modstanderen? Ja, det afgøres i aften hvor Chelsea og Liverpool spiller deres returkamp. Det første opgør, på Anfield Road, var på vej til at ende 1-0 til hjemmeholdet, men et selvmål af norske John Arne Riise i sidste minut gav Chelsea uafgjort og et fornuftigt udgangspunkt for returopgøret på Stamford Bridge.

Ifølge Premier League- og Champions League-ekspert Nicolaj Stage kunne endnu en tæt kamp meget vel ligge i kortene. Læs hans analyse:

http://www.betxpert.com/ekspert/cl/#65041

Oversigt over alle analyser

Tjek også dagens øvrige tip der bl.a. tæller et par Copa Libertadores-fiduser udlagt af vores sydamerikanske guru Frank Pilantra.

Se en oversigt over alle analyserne på forsiden eller hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Hold også øje med vores brugertip-sektion (tryk på fanebladet i ovennævnte oversigt). Og med vores forum: http://www.betxpert.com/forum/