Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Når DBU Pokalens finale er færdigspillet, og trofæet har fundet sin ejermand, skal en anden, fast pokaltradition afvikles: Uddelingen af prisen som årets pokalfighter.

Det er de fremmødte sportsjournalister, som hvert år stemmer på den spiller, de synes fortjener prisen, og nu har Danske Spil* åbnet for spil på netop det:

- Det er i den grad et spørgsmål om dagsformen. Men også om at være på det vindende hold. I de seneste fem finaler er det en spiller fra det vindende hold, der er løbet med prisen, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, og fortsætter:

- Vi tror, at FCK vinder pokalen, og at det dermed er ret sandsynligt, at pokalfighteren spiller for Løverne. Vi tror også, at der er gode muligheder for, at Santander eller Cornelius kommer på tavlen. Og at blive målscorer i en pokalfinale giver gode forudsætninger for at blive årets pokalfighter, siger Peter Emmike.

Danske Spil* har odds 8,00 på både Cornelius og Santander. De to er favoritter til at tage prisen. Hos Brøndby deler Pukki, Rønnow og Mukhtar favoritværdigheden - hver til odds 10,00.

Tjek Danske Spils pokalodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/dbu-pokalen/fc-k%C3%B8benhavn-br%C3%B8ndby-582306.html