I nat oplevede vi desværre at en af vores databaser - dén med analyser fra Ekspertpanelet - gik i baglås og i vores forsøg på at redde så mange data som muligt, har vi desværre mistet mange af de analyser der blev lagt online i går, torsdag.

Vi er derfor i noget der ligner undtagelses-tilstand hvad angår analyser, og især SAS Ligaen, den danske 1. division, Champions League og den spanske La Primera er blandt de hårdest ramte i det nedbrud der desværre har kostet i omegnen af 50 analyser og spilforslag.

Vi arbejder i dag på højtryk for at genoprette de tabte analyser og dermed sikre jer brugere den bedste service - og naturligvis også for at retfærdiggøre det arbejde de ramte eksperter har lagt i de analyser der desværre er gået op i røg...

Skulle der sidde nogle brugere derude der måske har en lokal version af nogle af de tabte ekspert-sider liggende i deres interne browser-hukommelse (cache) og som kan gå ind på http://www.betxpert.com/ekspert/ og efterfølgende sætte deres browser offline og checke om der ligger lokalt gemte versioner af de enkelte ekspertsider ved at klikke sig ind på linksene for de enkelte ligaer med aktuelle analyser, så hører vi det MEGET gerne og modtager gerne evt. cachede sider i Word-format el. lign.