Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FCK skal vinde over Club Brugge for at give sig selv chancen for at kvalificere sig videre. Danskerne tror, at FCK gør sin del af arbejde i Brugge.

Det er afgørelsens time for FC København. Løverne har brug for en sejr onsdag aften mod Club Brugge, for kun med tre point i Belgien har FCK chance for at gå videre til 1/8-finalen i Champions League.

Danske Spil* kan før kampen fortælle om massiv tro på FCK-succes i Belgien.

- Danskerne tror på FCK-succes i Belgien. Godt 75 procent af spillene på kampudfaldet er placeret på FCK, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- FCK er også favorit til at vinde kampen. Club Brugge har intet at spille for, og meldingerne fra Belgien siger også, at de af samme grund måske sparer nogle af deres vigtigste spillere. Så det er i den grad realistisk, at FCK snupper tre point dernede, siger Peter Emmike.

En sejr til FCK er som bekendt ikke nok for FCK til at gå videre, da Leicester skal tage point fra Porto. Og trods danskernes tiltro til københavnernes chancer i Brugge, så er der stadig lang vej hjem. Oddset på Porto-sejr hjemme over Leicester er nemlig helt nede i 1,30, og dermed er portugiserne storfavoritter til at gå videre.

Se Danske Spils Champions League-odds her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league/club-brugge-fc-k%C3%B8benhavn-466498.html?intcmp=oddset_venstre_menu_brugge_fck