Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Der er grund til at juble over, at Andreas Knappe har skrevet kontrakt med Washington Redskins, hvor han i første omgang indgår i klubben practice squad, men vi kommer ikke til at se ham få debut i denne sæson. I hvert fald ikke, hvis man skal tro Danske Spil*, der giver odds 3,20 på at danskeren får spilletid.

- Det er vanvittigt flot, at Andreas Knappe har fået kontrakt med Redskins, men man må bare sande, at i NFL er der i de fleste tilfælde virkelig langt fra practice squad til reel spilletid, siger oddssætter hos Danske Spil*, Jeppe Helbo Jensen.

Er man af samme holdning som Danske Spil*, så kan man til gengæld få odds 1,30 på at Knappe ikke får debut i sæsonen, mens man som person med positivt syn kan få odds 200 på at Knappe laver touchdown i regulear season.

- Det ville selvfølgelig være lidt af en sensation, hvis han skulle få lavet et touchdown, men det sker da ret ofte at spillere på den offensive linje får fat i bolden og på en eller anden måde får den tromlet over linjen, siger Jeppe Helbo Jensen.

Lidt mere sandsynligt er det, at Knappe laver en fumble recovery. Hvis det sker, så får du pengene 100 gange igen.