Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det er ikke meget, der går F.C. Københavns vej i øjeblikket, hvilket også blev understreget igen søndag aften, da løverne tabte 3-1 til FC Nordsjælland. Mesterskabet virker det omsonst at snakke om, og skal man tro Danske Spil*, så bliver det ikke engang til medalje i denne sæson for F.C. København.

- Der er 11 point op til 3. pladsen for F.C. København, og det virker bare som et bjerg FCK ikke kan bestige. Der er i hvert fald ikke meget i deres spil i øjeblikket, der indikerer, at de får medaljer, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

Man kan få odds 2,70, hvis man stadig tror på, at F.C. København får medaljer, mens man får odds 1,40 på, at de ikke gør. Er man FCK-fan, så kan man dog trøste sig ved, at Danske Spil* stadig har københavnerne som klare favoritter til at komme i mesterskabsslutspillet.

- Vi er ikke helt der endnu, hvor vi tror, at FCK skal ud og spille for at undgå nedrykning i foråret, men de begynder da at nærme sig nedrykningsspillet, så helt umuligt er det ikke, siger Peter Emmike.

Danske Spil* giver odds 5,00, hvis man i dag har lyst til at spille på, at F.C. København ikke kommer i top 6, mens man kan hente odds 1,13 på at FCK nok skal klare at komme blandt de seks bedste, der altså skal spille om mesterskabet.