Sponsoreret indhold fra Danske Spil

På de fineste danske restauranter holder man vejret i disse dage. Torsdag bliver spændingen udløst, når de årlige Michelin-stjerner skal uddeles.

Men spørger man oddssætterne hos Danske Spil* kan folkene bag Noma og Geranium sove trygt. Der er nemlig et væld af Michelin-stjerner på vej til de to restauranter. Den yderst eftertragtede tredje stjerne venter lige om hjørnet.

- Vi vurderer, at 2015 bliver året, hvor både Noma og Geranium tager det sidste skridt og rykker op i restauranternes ”Superliga”. Begge restauranter har leveret mad på et kontinuerligt højt niveau, og det tror vi vil blive belønnet i år med den tredje Michelin-stjerne, siger oddssætter Morten Overgaard.

Får Noma den tredje Michelin-stjerne, er der odds 1,55 i vente, mens Geranium giver odds 1,70 for tilsvarende bedrift.

Men der kan være mere dansk mad-succes i vente. Den første Michelin-stjerne til en dansk restaurant i provinsen ligger og venter i Aarhus. Restauranten Frederikshøj er favorit til at få den første danske Michelin-stjerne udenfor København.

- Frederikshøj er et rigtig godt bud på at få tildelt en Michelin-stjerne, som beviset på, at gode danske madoplevelser også kan opleves udenfor hovedstaden, fortæller Morten Overgaard.

Spil på mulig dansk mad-succes på Danske Spil* lige her:

https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/michelin-stjerner