Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Torsdag starter The Open på Royal Birkdale Golf Club. Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen stiller begge til start i turneringen, og Danske Spil* har kigget nærmere på de to danskeres chancer i turneringen.

- Det er jo de bedste af de bedste, der er samlet, så det bliver selvfølgelig svært for danskerne at presse sig helt frem i feltet. Vi tror dog på en god dansk weekend - vi tror, at begge danskere klarer cuttet, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*, og uddyber.

- Thorbjørn Olesen ramte formen i Frankrig for et par uger siden, hvor han spillede noget rigtig god golf. Han spillede en fornem sidste runde dernede, hvor han rykkede frem til tredjepladsen, og hvis han kan tage det spil med til The Open, så ser det rigtig godt ud, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

- Hvor Søren Kjeldsen er rent formmæssigt, må vi se, når turneringen kommer i gang. Kan han ramme sit absolutte topniveau, så ser det godt ud, men det har han bare ikke rigtig vist på det seneste. Kjeldsen har dog ofte et højt bundniveau, når det gælder, så vi tror, at han trods alt klarer sig frem til weekenden, siger Jeppe Helbo.

Danske Spil* har odds 1,57 på, at Olesen klarer cuttet mod odds 2,25 på, at han kan holde fri i weekenden. Oddsene på Kjeldsen er 1,50/2,40.

Tjek Danske Spils Open-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/golf/majors/the-open-championship