På lørdag d. 3. juli starter årets udgave af verdens største etapeløb, Tour de France.

Nogle af verdens absolut bedste ryttere er samlet til kamp, og i den anledning laver vi en åben invitation blandt vores brugere i jagten på den bedste cykel-ekspert!

Her på BetXpert.com har vi tidligere haft stolte traditioner indenfor cykling, med en historie der tæller flere dygtige cykel-eksperter.

Desværre har vores seneste cykel-ekspert, Ulrik Schaarup, netop meldt fra, og vi søger derfor med lys og lygte efter en ny ekspert til at løfte arven og atter sprede god cykel-stemning udover BetXpert.com og vores brugere!

Vi har noteret os heftig aktivitet på diverse cykel-managerspil her op til Touren - blandt andet er der lige nu tilmeldt over 40.000 hold til DR´s Tour-manager. Vi mener derfor at vi med rette kan antage at der sidder rigtig mange derude med en speciel viden og stor lyst til at kigge i krystalkuglen. Jer vil vi rigtig gerne i kontakt med!

Ligger du inde med en helt speciel viden om cykling, og ved du hvordan bookmakerne skal tørres indenfor cykling, så tøv ikke med at sende en mail til [email protected] og skriv lidt om dig selv.

Så kvitterer vi med en plads i ekspert-kvalifikationen til den ledige plads som den fremtidige cykel-ekspert her på sitet i en forhåbentlig spændende dyst!