BetXperts kyndige cykel-ekspert, Jesper Sørensen, gik mandag på ferie med manér, da hans tip på Peter Sagan som vinder af 16. etape strøg hjem til hele odds 5,33.

Der var lagt op til en spændende afslutning på gårsdagens etape, hvor sprintere som Andre Greipel, Marcel Kittel og Mark Cavendish ikke kun blande sig i kampen om sejren, da etapen var for hård. Til gengæld blev det en meget tæt duel mellem Peter Sagan og norske Alexander Kristoff, der i første omgang troede han havde vundet.

Målfotoet viste dog, at Peter Sagen vandt en meget kneben sejr. BetXperts cykelekspert, Jesper Sørensen, fandt værdi i en sejr til Peter Sagan med pengene retur i tilfælde af en sejr til Alexander Kristoff. Dette spil sad til flotte odds 5,33.

Med dette spil går Jesper på ferie, inden han vender stærkt tilbage til Vueltaen. Tour de France bød fra Jespers vedkommende på 13 spil med en balance på 4,31. Dette giver en tilbagebetalingsprocent på 133 %.

Selvom Jesper er draget på ferie, skal I brugere være mere end velkomne til at byde ind med forslag og tanker omkring etaperne i forum eller chatten.