Efter en uge med store vindere hos Betfair*, kickstartet med hesten Kicking King’s odds 1000 ved sidste weekends Cheltenham Festival fandt en ny stor vinder sted et af de steder du mindst ville have ventet det – nemlig under VM i Curling for kvinder I Paisley, Skotland.

Det helt utrolige odds 1000 strøg nemlig igen ind hos en dygtig spiller, da Canada kom igen fra en nærmest håbløs situation og slog Norge. En Betfair-kunde havde friskt sat £2 på udfaldet, mens andre fik matchet væddemål til odds 500 og odds 250.

Norge lignede en sikker vinder, da de i 10. inning førte med 10-7 – men en række næsten umulige begivenheder indtraf – blandt andet det sjældne “flashed takeout” – som udlignede forestillingen. Og Canada fulgte selv op og sikrede sig sejren med 11-10 på et tidspunkt hvor mange kunder hos Betfair* havde spillet ‘sikkert’ og backet Norge til odds 1.01.

“Det er altid utroligt at se spil til odds 1000 rasle hjem. Vi har haft en del af disse indenfor de senere uger, hvilket også har fundet sted i nogle af vores mindre sportsgrene. Det vidner om vi har fået aktivitet på nogle af vores minoritets sportsgrene, hvor curling befinder sig, fortæller Jacob Weinreich, Nordisk Marketingschef hos Betfair*