Vi har i dag lanceret BetXpert.com Chat, som er en chat-funktion som vi håber alle brugere vil tage godt imod og bruge til at udveksle tips, erfaringer og diskutere med hinanden.

Formålet med den nye chat er at gøre BetXpert.com mere dynamisk, ligesom vi håber at kunne involvere brugerne af sitet mere med hinanden end et traditionelt forum giver mulighed for. Desuden vil vores eksperter fra panelet også ofte være at finde i chatten, hvor du så vil kunne få en snak om deres syn på kampe og/eller diskutere et spilforslag eller en analyse med dem.

Indtil videre er der oprettet to faste "rum" i chatten; Generelt og Live. Sidstnævnte er oprettet med det formål at brugerne her vil kunne chatte om live begivenheder, mens det andet rum er til "alt det andet".

I vores chat er der mulighed for selv at oprette nye midlertidige "rum", så hvis en diskussion får et sådant omfang at det er hensigtsmæssigt at oprette et helt selvstændigt rum til den, så kan alle brugere gøre dette. Det oprettede rum vil så være aktivt så længe den bruger der oprettede det er logget ind på chatten.

Desuden er det inde på selve BetXpert.com Chat muligt for alle brugere at hoppe ud af den "officielle" chat og i stedet føre personlige samtaler med hinanden, og skrive til hinanden uden at andre brugere af chatten kan følge med i den snak. Dette gøres ganske enkelt ved at man vælger at klikke på "chat" ud for den bruger man ønsker at snakke "personligt" med i listen over aktive brugere i chatten.

Forklaringerne er nok nemmere at forholde sig til når du står i chatten, så slå derfor et slag forbi den på adressen http://www.betxpert.com/chat og få dig en snak med en ekspert eller andre brugere af BetXpert.com!