Der er Champions League i midtugen, og her får du de bedste odds samt spilforslag til runden.  

Europas fornemmeste turnering er tilbage. I den anledning har BetXpert fundet de bedste Champions League odds på fire af rundens største kampe. Det drejer sig helt præcist om odds på følgende Champion League kampe:

Manchester United – Istanbul Başakşehir
Paris Saint-Germain – RB Leipzig
Inter Milan – Real Madrid
Liverpool - Atalanta 

Nederst i artiklen finder du desuden BetXperts spilforslag til Champions League-runden. 

I odds gennemgangen lægger vi ud med kampen mellem Manchester United og Istanbul Başakşehir. Tyrkerne vandt overraskende det omvendte opgør i sidste spillerunde. 

Manchester United – Istanbul Başakşehir: De bedste odds

Herunder finder du de bedste Champions League odds til opgøret mellem Manchester United og Istanbul Başakşehir. Kampen spilles tirsdag klokken 21.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 1,25
Uafgjort 6,75
Istanbul Başakşehir 14,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 mål 2,64
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,12
Nej 1,84
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Edinson Cavani scorer 2,05
Marcus Rashford scorer 2,20
Alex Telles scorer 8,00
Demba Ba scorer 5,30
Martin Škrtel scorer 19,00

OBS: Odds er fra mandag den 23. november klokken 15.29.

Manchester United – resultater som nat og dag

Resultaterne i Manchester United er ikke til at blive kloge på. Sæsonen har budt på en 1-6-blamage hjemme mod Tottenham. De efterfølgende kampe blev vundet med 4-1 og 2-1 ude mod henholdsvis Newcastle og Paris Saint-Germain. Et par kampe efter vinder holdet så fortjent med 5-0 hjemme mod RB Leipzig i Champion League.

Dette bliver så efterfulgt af et 0-1-nederlag hjemme mod et ikke alt for overbevisende Arsenal-mandskab samt et 1-2-tab ude mod denne uges modstander i Champions League. Dette blev så fulgt op af en sejr på 3-1 ude mod et stærkt Everton-hold. Senest vandt Manchester United med 1-0 hjemme mod West Bromwich.

Så hvad skal man forvente af ”De Røde Djævle” i denne Champions League kamp? Ifølge bookmakerne ser det ud til at være en rimelig sikker sejr til englænderne. Vores tyrkiske ekspert Hans89 har imidlertid fundet værdi i et handicapspil på Istanbul Başakşehir. Se mere om det i vores ”Spilforslag”-afsnit nederst i artiklen.  

Sejren over WBA var sæsonens første hjemmesejr i Premier League-regi. Det var selvfølgelig godt for holdet med tre point, men indsatsen var ikke umiddelbart prangende. Manchester United var dominerende og havde masser af skudforsøg, men kvaliteten manglede. 

Der skulle et straffespark til fra Bruno Fernandes, før føringen blev en realitet. Blot ti minutter senere var holdet fra Old Trafford imidlertid heldige med, at Callum Robinsons gode skud prellede af på overliggeren. 

Oddset på Manchester United er ikke specielt højt, når man tænker på, at det er en Champions League kamp. Heller ikke når man tager i betragtning, at udeholdet vandt med 2-1 i det omvendt opgør.

Istanbul Başakşehir – de tyrkiske mestre

Champions League kampene er pludselig blevet en tand mere spændende for Istanbul Başakşehir. Det blev de, da de i den seneste spillerunde vandt mod Manchester United. Det betyder, at der nu kun er tre point mellem netop tyrkerne, der ligger på sidstepladsen, og Manchester United, som topper Gruppe H. 

Således har mesterholdet fra Tyrkiet atter et lille håb om at spille Champions League kampe efter nytår. Det er dog lutter svære kampe, der venter for Istanbul Başakşehir. De har to udekampe og én hjemmekamp tilbage. Foruden dette opgør venter der en Champions League kamp hjemme mod RB Leipzig og en ude mod Paris Saint-Germain. 

Sidst, men ikke mindst har klubben fra Tyrkiets største by fået en skidt start på titelforsvaret i den hjemlige liga. Holdet ligget blot nummer seks efter ni spillerunder. Der er syv point op til Alanyaspor og Fenerbahçe på første- og andenpladsen. Ergo er der nok at se til for Istanbul Başakşehir for tiden.

Trupnyt Manchester United – Istanbul Başakşehir

Manchester United var uden Paul Pogba og Mason Greenwood til weekendens kamp mod West Bromwich. De kunne meget vel nå at få en rolle i dette opgør. 

Herudover er Luke Shaw ude, mens Erik Bailly og Jesse Lingard er tvivlsomme.  

Ole Gunnar Solskjær så i sidste Champions League kamp, at Istanbul Başakşehir ikke skal undervurderes. Tyrkerne havde særligt gode betingelser på kontraangreb. Alligevel vil det ikke være et kæmpechok, hvis nordmanden vælger at rotere lidt.

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
de Gea; Telles, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka; Pogba (Fred), McTominay; Rashford (Martial), Beek, James (Greenwood); Cavani

Istanbul Başakşehir er uden Júnior Caiçara, Danijel Aleksić og måske også førstemålmand Mert Günok, der er testet positiv for corona. 

Bud på startopstilling (4-1-4-1):
Babacan; Bolingoli-Mbombo, Epureanu, Škrtel, Rafael; Topal; Türüç, Özcan, Kahveci, Višća; Ba   

PSG – Leipzig: Champions League odds til storkampen i Paris

Herunder finder du de bedste Champions League odds til kampen mellem PSG og Leipzig. Kampen fløjtes i gang tirsdag klokken 21.00, og du kan følge den på TV3 MAX og Viaplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Paris Saint-Germain 1,60
Uafgjort 4,65
RB Leipzig 5,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,42
Under 2,5 mål 3,05
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,50
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Neymar scorer 1,99
Kylian Mbappé scorer 1,90
Marquinhos scorer 11,50
Yussuf Yurary Poulsen scorer 3,65
Emil Forsberg scorer 5,00
Dayot Upamecano scorer 25,00

OBS: Odds er fra mandag den 23. november klokken 15.48.

Paris Saint-Germain – Champions League-finalister fra i fjor

Paris Saint-Germain nåede hele vejen til Champions League-finalen i fjor. Nu skulle det endelig være for pariserne, men Bayern München viste sig for stor en mundfuld. Tyskerne vandt med 1-0 på et mål af Kingsley Coman. Ser man på bookmakernes Champions League odds, er PSG kun dark horses til at gå hele vejen i år. 

Med navne som Kylian Mbappé, Neymar og Ángel Di María er det i hvert fald ikke offensiven, som fejler noget. En forsvarskæde med Abdou Diallo, Presnel Kimpembe, Layvin Kurzawa og Alessandro Florenzi er helt sikkert også mere end rigeligt til at vinde Ligue 1. Men er det godt nok til at vinde Champions League? Måske. Dirkefrit er det helt sikkert ikke. Indtil videre er det kun lykkedes at holde nullet i udekampen mod Istanbul Başakşehir. To mål blev lukket ind hjemme mod Manchester United, og to mål blev lukket ind ude mod Leipzig. 

I weekenden lukkede PSG så flere mål ind, da de tabte med 2-3 ude mod AS Monaco. Kylian Mbappé var i hopla med to mål, men lige lidt hjalp det altså. 

PSG er ramt til kampen via en længere række af fravær. Se mere om det i trupnyt-afsnittet. 

RB Leipzig – endnu en revanche for tyskerne?

RB Leipzig kæmpede sig frem til klubbens største Champions League kamp i fjor. Det gjorde de, da det nåede hele vejen til semifinalen. Her blev netop Paris Saint-Germain dog endestationen, da franskmændene vandt med 3-0. Leipzig fik revanche for nederlaget i sidste runde. Her vandt tyskerne nemlig med 2-1 i Leipzig. 

Spørgsmålet er imidlertid, om de kan gøre det igen på Parc des Princes. Deres chancer er i hvert fald forøget af, at PSG fik to røde kort i det omvendte opgør. Herudover har holdet fra byernes by en række skader. 

I weekenden kom Yussuf Poulsen ind efter pausen og reddede et point til RB Leipzig. Holdet var bagud med 0-1 ude mod Eintracht Frankfurt, men et sublimt touch fra danskeren sikrede udligningen og det ene point. 

Trupnyt: PSG – RB Leipzig

PSG fik smidt Idrissa Gueye og Presnel Kimpembe ud i det omvendte opgør. Derfor afsoner de begge karantæne til denne kamp. Herudover døjer Juan Bernat, Julian Draxler, Thilo Kehrer, Mauro Icardi, Ander Herrera og Marco Verratti alle med skader. 

Det er umiddelbart kun Herrera og Verratti, som har mulighed for at nå at blive klar til denne kamp.

Bud på startopstilling (4-3-3):
Navs; Kurzawa (Bakker), Diallo, D. Pereira, Florenzi; Paredes, Marquinhos, Rafinha; Neymar, Mbappé, Di María

RB Leipzig må undvære Lukas Klostermann og Konrad Laimer. Formentlig også Hee-Chan Hwang. Nordi Mukiele og Marcel Halstenberg er begge tvivlsomme. 

Bud på startopstilling (3-5-2):
Gulácsi; Orban, Upamecano, Konaté; Angeliño, Haidara, Sabitzer, Nkunku, Mukiele; Forsberg (Y. Poulsen), Olmo (Y. Poulsen)

Inter – Real Madrid: Odds på Champions League kampen

BetXpert har fundet de bedste odds på Champions League kampen Inter – Real Madrid. Opgøret spilles onsdag klokken 21.00, og du kan se det på TV3 MAX og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Inter 2,26
Uafgjort 3,90
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 3,5 mål 2,49
Under 3,5 mål 1,59
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,52
Nej 2,64
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Romelu Lukaku scorer 2,13
Christian Eriksen scorer 4,55
Arturo Vidal scorer 5,60
Karim Benzema scorer 2,70
Eden Hazard scorer 4,35
Luka Modrić scorer 10,00

OBS: Odds er fra mandag den 23. november klokken 16.08.

Inter – dødbringende angriber

Milano-klubben Inter har en intet mindre end livsfarlig angriber i skikkelse af Romelu Lukaku. Det fik ikke mindst Danmark at føle, da han forleden scorede to mål i Belgiens 4-2-sejr over de rød-hvide drenge. Det er dog ingen skam at lukke to mål ind mod det belgiske kraftværk, som scorer mål for sjov lige for tiden. Senest gik det ud over Torino, som også måtte se Lukakus navn to gange på måltavlen. 

Inter vandt den kamp med 4-2 efter at have været bagud med 0-2 efter 61 minutter. Lukaku står nu noteret for syv mål i syv Serie A-kampe. I Champions League hedder totalen to mål i to kampe.

Desværre for Inter kan resten af holdet ikke altid følge med den bomstærke angribers præstationer. Selvom Antonio Contes mandskab kun har tabt én ud af otte Serie A-kampe, ligger man stadig kun nummer fem. Dette på grund af tre uafgjorte kampe. 

Man må dog huske at kigge på nuancerne. To af remisserne var 1-1 ude mod Lazio og 1-1 ude mod Atalanta. Særskilt set to fine resultater. Kun 2-2 hjemme mod Parma kan betegnes som en decideret skuffelse. Her viste man imidlertid også god moral ved at komme tilbage fra 0-2. 

Romelu Lukaku blev som nævnt dobbelt målscorer i weekendens comeback-kamp mod Torino. Herudover scorer Alexis Sánchez og Lautaro Martínez også. Inter har med andre ord helt skarpladte kanoner op til denne yderst vigtige Champions League kamp.

Situationen i Gruppe B er nemlig yderst betændt. Inter ligger sidst med blot to point efter tre kampe. Øverst ligger Borussia Münchengladbach med fem point, mens Shakhtar Donetsk og Real Madrid begge har fire. Det vil sige, at Inter på ingen måde kan tåle at tabe her. Et remis vil med største sandsynlighed heller ikke være særlig brugbart. Kun sejren tæller. 

Real Madrid vandt det omvendte opgør med 3-2. 

Real Madrid – slingrekurs mod fiasko?

Real Madrid er endnu et storhold, som ikke har fundet melodien i denne sæson. Ikke kun i Champions League, men også i La Liga. I den hjemlige turnering ligger Zinedine Zidane og kompagni blot nummer fire efter ni spillede kampe. I weekenden fik ”Kongeklubben” godt nok et hæderligt 1-1-resultat med hjem fra Villarreal, men runden inden blev det til et 1-4-tab mod Valencia. 

Hertil kommer også de mildest talt svingende resultater i deres Champions League kampe. Først tabte ”Los Blancos” med 2-3 hjemme mod et coronaramt Shakhtar Donetsk-hold.  Herefter skulle man bruge en redningsaktion med to mål i de sidste minutter for at få 2-2 ude mod Borussia Münchengladbach. Senest vandt Real Madrid så med 3-2 hjemme mod Inter. Dette endda efter at de havde sat en 2-0-føring over styr. 

Trupnyt Inter – Real Madrid

Inter må til kampen undvære Matías Vecino, Stefano Sensi og Andrea Pinamonti. Herudover er Aleksandar Kolarov, Marcelo Brozović og reservekeeper Daniele Padelli alle testet positive for coronavirus. Derfor er der p.t. tvivl om, hvorvidt de når at blive klar til denne kamp.

Bud på startopstilling (3-4-1-2):
Handanović; Škriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Gagliardini, Vidal, Young; Barella; Lukaku, L. Martínez

Real Madrid må undvære anfører Sergio Ramos, Álvaro Odriozola, Federico Valverde og Luka Jović til denne Champions League kamp. Éder Militão og Casemiro er begge tvivlsomme. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Courtois; Carvajal, Varane, Nacho, Mendy; Modrić, Casemiro, Kroos; Hazard, Benzema, Asensio

Liverpool – Atalanta: Odds på storopgøret

BetXpert har også fundet de bedste Champions League odds til kampen Liverpool – Atalanta. Denne kamp spilles onsdag aften klokken 21.00. Du kan se opgøret på TV3 Sport og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Liverpool 1,70
Uafgjort 4,55
Atalanta 4,85
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Under 3,5 mål 1,87
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,45
Nej 2,81
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 1,93
Sadio Mané scorer 2,12
Georginio Wijnaldum scorer 8,00
Alejandro "Papu" Gómez scorer 5,20
Mario Pašalić scorer 5,90

OBS: Odds er fra mandag den 23. november klokken 16.26.

Liverpool – kan sikre sig Champions League-avancement

Sagen er rimelig simpel for Liverpool: Vinder de denne Champions League kamp, er de videre til knald-eller-fald-kampene i det nye år. De er dog oppe imod et Atalanta-mandskab, som har alt at spille for. Derfor vil vi næppe se Liverpool få noget foræret her. 

Heldigvis for Liverpool er de som regel så gode, at de slet ikke behøver at få noget foræret. Holdet står med maksimumpoint efter de første tre Champions League kampe. I det omvendt opgør viste englænderne klassen. Her smadrede de Atalanta med 5-0 i Bergamo. 

Det kører egentlig også meget fornuftigt i Premier League. Her ligger Jürgen Klopp og hans disciple på 2.-pladsen, kun adskilt med en dårligere målscore end Tottenham på duksepladsen. 

Atalanta – en skamplet, der skal vaskes væk

Atalanta-spillerne vil uden tvivl være opsatte på at gøre en bedre figur, end det var tilfældet i det første opgør. 0-5 på hjemmebane i en Champions League kamp foran hele Europa er aldrig sjovt. 

Derfor må vi forvente at se et helt andet og mere klar Atalanta-mandskab denne uge. De fik imidlertid ikke den allerbedste optakt til Champions League kampen. De spillede nemlig blot 0-0 ude mod Spezia. Offensive Atalanta kom som sædvanligt frem til en hel del skud, men træfsikkerheden var der ikke. 

Meget ulig de blå- og sortstribede har det faktisk været et problem med træfsikkerheden i de seneste tre kampe. Her har de nemlig kun fået scoret ét mål. Dette står i skarp kontrast til tidligere på sæsonen. Her så det mest af alt så ud til, at Atalanta ikke vidste, hvordan man scorede under fire mål i en kamp. 

Holdet er nødt til at finde skarpheden tilbage, hvis de vil have noget med hjem fra Betales-byen. Det kan dog være, at italienerne får en uventet hjælpende hånd i form af en del fravær i Liverpool-truppen. Dog skal de først lige have nogle af egne soldater helt klar, inden de kan udnytte fjendens mangel på samme. 

Trupnyt Liverpool – Atalanta

Liverpool må klare sig uden Virgil van Dijk, Joe Gómez, Andrew Robertson, Trent Alexander-Arnold og Alex Oxlade-Chamberlain. Herudover er Thiago Alcântara, Naby Keïta, Jordan Henderson, Xherdan Shaqiri og Mohamed Salah alle tvivlsomme. 

Mohamed Salah har fået coronavirus og forventes først tilbage igen den 28. november. Skulle han blive klar, vil han imidlertid ikke være den første, der får et hurtigere comeback fra corona end først forventet. 

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Alisson; Tsimikas, Matip, Fabinho, Milner; Wijnaldum, Henderson; Jota, Firmino, Mané; Salah (Origi/Minamino)

Atalanta er uden forsvarsstyrmand Mattia Caldara samt Ruslan Malinovskyi og Marco Tumminello. Herudover skulle der være tvivl om Berat Djimsiti, Johan Mojica, Hans Hateboer, Fabio Depaoli, Matteo Pessina og Luis Muriel. 

Bud på startopstilling (3-4-2-1):
Sportiello; Djumsiti, Romero, Tolói; Gosens, Freuler, Roon, Hateboer; P. Gómez, Pašalić; Zapata 

Spilforslag til Champions League

BetXpert har en række spilforslag ude til rundens Champions League kampe. Her får du en oversigt:

Rennes - Chelea: 2-tal (Asian -0,5) til odds 1,78 hos Nordicbet*

Weberen er vores ekspert med dette tip. Han skriver i sin indledning:

Chelsea er uhyggeligt godt kørende for tiden og ligner et helstøbt mandskab, der både offensivt som defensivt har fundet melodien. Rennes, på den anden side, er startet halvskidt både i den franske Ligue 1 og i deres CL-gruppe. Jeg er derfor gået på en udesejr.

Manchester United - Istanbul B.: 2-tal (+2 Asian) til odds 1,72 hos Unibet*

Hans89 står bag dette tip. Han skriver i sin indledning:

Manchester United fik en lærerstreg på den hårde måde, da de tabte til 1-2 til tyrkiske Basaksehir. Det var fuldt velfortjent til tyrkerne, og rotationen bør ikke kunne bruges som en undskyldning, for det var udelukkende de Gea, Lindelof og Pogba, der ikke var med fra start. United er helt klart favoritter, men odds 1,25 til en hjemmesejr virker overdrevet. Derfor bør man kigge den anden ve, og vurdere, om Basaksehir kan fortsætte deres gode spil på Old Trafford. 

Lazio - Zenit Skt. Petersborg: 1-tal odds 1,74 hos Cashpoint*

Dette spilforslag står Mark Blucerchiato bag. Han skriver i sin indledning:

Lazio er inde i en god stime i øjeblikket og bør kunne give russiske Zenit problemer i Rom. Gæsterne stod stærkt defensivt senest, men har det generelt svært på udebane i Europa, og det skal Lazio kunne udnytte på hjemmebane.

Bemærk, at alle vores tips og spilforslag til Champions League kan findes på forsiden. Det kan alle vores øvrige spilforslag og tips naturligvis også. 

OBS: Alt info om skader i denne artikel stammer fra UEFA.com og Transfermarkt.com.