BetXpert har fundet markedets bedste odds på 1/8-finalerne i Champions League. Her skal hold som Chelsea, Bayern München, Real Madrid og Manchester City i aktion. 

Der er atter Champions League-bold på programmet i denne uge. Og igen er det første opgør i 1/8-finalerne, vi får fornøjelsen af. BetXpert har gjort det hårde arbejde for dig og har fundet markedets bedste odds på alle kampene. Dermed er det ingen sag at få overblikket over oddsene på Champions League. 

Vi lægger ud med tirsdagskampene mellem Atlético Madrid og Chelsea samt opgøret Lazio – Bayern München. To på papiret rimelig jævnbyrdige kampe, hvor alt kan ske. 

Atlético Madrid - Chelsea

Nedenfor finder du udvalgte odds på Champions League-ottendedelsfinalen mellem Atlético Madrid og Chelsea. Der er kickoff tirsdag klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Atlético Madrid 2,65
Uafgjort 3,10
Chelsea 3,05
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,60
Under 2,5 mål 1,59
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,15
Nej 1,78

Odds er senest opdateret mandag den 22. februar klokken 10.18.

Odds på Atlético Madrid - Chelsea hos Mr Green

Bookmakerne spår en tæt affære på Arena Națională i Bukarest, hvor kampen spilles grundet coronarestriktioner. De to hold stod senest overfor hinanden i 17/18-sæsonen, hvor de mødtes i Champions League-gruppespillet. Dengang vandt Chelsea 2-1 på Wanda Metropolitano, mens opgøret på Stamford Bridge endte 1-1. Chelsea gik videre i turneringen dengang, mens Atlético blot blev nummer tre i gruppen og måtte i Europa League, som de så i øvrigt vandt i den sæson. 

I lørdags var begge hold i aktion i deres respektive ligaer, og her endte det uden sejr til nogle af holdene. Chelsea fik 1-1 med fra St. Mary's, mens Atlético overraskende tabte 2-0 hjemme mod Levante. Atlético fører ellers La Liga efter 23 spillede kampe, og lørdagens nederlag var det blot andet i La Liga-sæsonen indtil videre. Simeones tropper har tre point ned til Real Madrid og otte point ned til Barcelona. 

Chelsea røg med lørdagens pointtab ud af top-4 og befinder sig nu på femtepladsen i Premier League med 43 point efter 25 kampe. Thomas Tuchels tropper har to point op til West Ham, der ligger på fjerdepladsen.

Danske Andreas Christensen har nydt godt af trænerskiftet fra Lampard til Tuchel. Christensen er startet inde i flere af kampene den seneste tid, og det forventes også, at han starter inde mod Atlético. 

Bud på startopstillinger

Atlético Madrid: Oblak - Hermoso, Felipe, Savic - Llorente, Koke, Saúl, Lodi - Correa - Félix, Suárez 

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Hudson-Odoi, Jorginho, Kovacic, Alonso - Werner, Mount - Abraham

Ovenstående bud på startformationer er fra WhoScored.

Atlético må til kampen mod Chelsea undvære folk som José Giménez, Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko og Kieran Trippier. 

Chelsea må undvære Thiago Silva i første opgør i Rumænien. 

Lazio - Bayern

Herunder finder du udvalgte odds på ottendedelsfinalen mellem Lazio og Bayern. Der er kickoff klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Lazio 5,00
Uafgjort 4,30
Bayern 1,72
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,54
Under 2,5 mål 2,75
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,57
Nej 2,63

Odds er senest opdateret mandag den 22. februar klokken 11.37. 

På Stadio Olimpico i Rom tager Lazio imod Bayern München tirsdag aften i første opgør. Det er første gang, de to hold skal mødes, og som oddstabellen ovenfor viser, er de forsvarende Champions League-vindere favoritter i tirsdagens kamp. 

Begge hold var senest i aktion i lørdags, hvor Lazio sejrede med 1-0 hjemme mod Sampdoria, mens Bayern München noget overraskende tabte 2-1 i Frankfurt. Bayern topper dog stadig tabellen, men har nu blot to point ned til RB Leizpig.

Lazio ligger på femtepladsen i Serie A, men Simone Inzaghis mandskab er a point med Atalanta, der indtager fjerdepladsen. Lazio har et point op til rivalerne Roma, der ligger treer. 

Bayern har vundet 16 ud af deres seneste 17 Champions League-kampe, mens Lazio ikke har tabt i deres seneste seks Champions League-kampe. 

Bud på startopstillinger

Lazio: Reina - Patric, Acerbi, Musacchio - Marusic, Milinkovic-Savic, Leiva, Alberto, Fares - Correa, Immobile

Bayern: Neuer - Süle, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Sané, Choupo-Moting, Coman - Lewandowski

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Lazio må undvære målmand Thomas Strakosha til opgøret mod Bayern, der er skadet. Det samme er forsvarsspillerne Luiz Felipe og Stefan Radu, der altså heller ikke er til rådighed i tirsdagens ottendedelsfinale. Matteo Musacchio skiftede til Lazio fra Milan i slutningen af januarvinduet, og han er nu inkluderet i romernes Champions League-trup.

Bayern må til første opgør undvære Thomas Müller og Benjamin Pavard, der begge for nylig testede positiv for coronavirus. Derudover er folk som Gnabry, Tolisso og Douglas Costa også ude. 

Odds på Atalanta – Real Madrid

Herunder finder du markedets bedste odds på kampen Atalanta – Real Madrid. Champions League-kampen spilles onsdag klokken 21.00. Du kan følge det spændende opgør på TV3+ og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Atalanta 2,50
Uafgjort 3,80
Real Madrid 2,85

Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,67
Under 2,5 mål 2,35
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,53
Nej 2,70

OBS: Odds er fra mandag den 22. februar klokken 12.37.

Odds på Atalanta - Real Madrid hos Onsidebetting

Som det fremgår af bookmakernes odds, så er Atalanta favoritter i dette Champions League-opgør mod Real Madrid. Vi skal ikke ret mange år tilbage, før det næsten ville have været utopi at forestille sig et sådant scenarie. 

Sagen er dog den, at italienerne de seneste år under træner Gian Piero Gasperini har udviklet sig til et stærkt tophold i Serie A. Og tilmed et hold, som har kvaliteterne til at gøre sig gældende i Champions League. I fjor nåede de helt frem til kvartfinalerne, hvor de på nærmest tragisk vis røg ud til Paris Saint-Germain. Atalanta førte med 1-0 frem til det 90. minut, hvor PSG udlignede og efterfølgende scorede til 2-1 i tillægstiden. 

Nu skal det stærke offensive hold så op imod et Real Madrid-mandskab, som sandt for dyden ikke imponerer ret meget i denne sæson. På forunderlig vis ligger madrilenerne alligevel nummer to i La Liga og har stadig et realistisk håb om at indhente duksene fra Atlético Madrid. 

Der har imidlertid været langt imellem snapsene for ”de rigtige” Real Madrid-præstationer i sæsonen 2020/2021. Sejrene er ofte kommet i hus med hiv og sving, og der har ikke været lige så mange klassiske Real Madrid-storsejre, hvor de har domineret fra start til slut. Omvendt har Real Madrid en gudbenådet evne til at slå til, når det kniber allermest. Det så vi ikke mindst i gruppespillet. 

Bud på startopstillinger

UEFA.com har følgende bud på de to holds startopstillinger:

Atalanta: Gollini; Tolói, Romero, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Pessina; Iličić, Zapata

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Nacho, Varane, Mendy; Modrić, Casemiro, Kroos; Asensio, M. Díaz, Vinícius Júnior

Det er blevet bekræftet, at Real Madrid-topscorer Karim Benzema ikke er blevet klar til kampen. Ditto med Real Madrid-anfører Sergio Ramos. Eder Militão, der meget vel kunne have vikarieret i midterforsvaret, er heller ikke med. 

Odds på Borussia Münchengladbach – Manchester City

BetXpert har fundet de bedste odds på opgøret Borussia Münchengladbach – Manchester City. Du kan se Champions League-kampen onsdag aften klokken 21.00 på TV3 Sport og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Borussia Münchengladbach 9,70
Uafgjort 6,00
Manchester City 1,36
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 3,5 mål 2,38
Under 3,5 mål 1,65
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95
Nej 2,05

OBS: Odds er fra mandag den 22. februar klokken 12.49. 

Odds på over 3,5 mål hos Cashpoint

Det ville nok være en overdrivelse at sige, at vi har at gøre med et opgør mellem David og Goliat. Men oddsene siger det alligevel meget godt: Manchester City er kæmpe favoritter til at vinde og til at gå videre. 

Selvom Borussia Münchengladbach er nået her til 1/8-finalerne, har de faktisk ikke gang i nogen specielt god sæson. I Bundesligaen ligger de således blot på 8.-pladsen. Heldigvis har de Europa-pladserne indenfor rækkevidde. 

Der skal dog andre boller på suppen, hvis man skal spille europæisk i næste sæson, og særligt hvis man skal slå et sprudlende Manchester City-mandskab. Tyskerne har nemlig kun vundet én af deres seneste fem kampe, og man har kun fået ét point i de seneste tre Bundesliga-kampe. Dette er ikke just opskriften på at slå Europas måske bedste mandskab lige p.t.

Og på den facon fik vi også lige introduceret Manchester City og deres imponerende form. Pep Guardiolas tropper har nu vundet 18 kampe i streg, når man ser på alle turneringer. Søndag gik det ud over Arsenal, som blev besejret med 1-0 på Emirates. Dette i en kamp, hvor hjemmeholdet blev holdt stangen i alle 90 minutter. Målet blev scoret efter ét minut, og herefter var der aldrig rigtig tvivl om udfaldet.

Bud på startopstillinger:

UEFA.com har følgende bud på de to holds startopstillinger:

Gladbach: Sommer; Ginter, Zakaria, Elvedi; Lainer, Kramer, Neuhaus, Bensebaini; Stindl; Pléa, Hofmann

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gündoğan; Sterling, Jesus, Foden