MTG (Modern Times Group) har atter vundet budrunden om de vigtige TV-rettigheder til UEFA Champions League i Danmark, Sverige og Norge til og med sæsonen 2014/2015. Rettighederne, som MTG har haft i 18 år, gælder verdens bedste klubturnering og inkluderer free-TV, betalings-TV, mobil og online.

De danske seere kan fortsat se UEFA Champions League på TV3+ og TV3+ HD, der har første kampvalg. Andetvalg går til TV 2 SPORT og TV 2 SPORT HD. Alle Champions League kampe kan også tilkøbes på online-platformen Viaplay i de tre lande. MTG's internetbaserede streamingsite udbydes på PC, tablets, smartphones og TV med internetadgang.

“Det er en nøgle-rettighed for os og forlængelsen styrker vores position,” siger koncerndirektør Hans-Holger Albrecht, MTG, i en pressemeddelelse. TV3 Sportens danske chef, Peter Nørrelund, håber på ny FCK succes. “Med sikker dansk deltagelse i gruppespillet fra sæsonen 2012/2013, er det en stor glæde for os, at vi også fremadrettet er den udbyder, der kan give seerne verdens bedste klubturnering på TV. Vi har som bekendt også rettighederne i den kommende sæson, hvor vi naturligvis håber på en gentagelse af FCK’s flotte indsats sidste sæson. Hvis de formår at kvalificere sig til gruppespillet.”

Bonniers Canal+ og TV 2 Norge var også blandt byderne på CL-rettighederne, men bød altså ikke højt nok, skriver norske Kampanje. Hvor meget MTG har måttet betale for rettigheder er uvist.

Kilde: mediawatch.dk