Spillemyndigheden agerer vært ved den årlige konference for regulatorer i hele verden. Til og med onsdag vil BetXpert være repræsenteret ved konferencen, der foregår i København. Har du et spørgsmål til Spillemyndigheden eller en anden nøgleperson i branchen, så stil det i tråden herunder.

I disse dage er regulatorer fra hele kloden samlet på Scandic Hotel i København til International Association of Gambling Regulators' (IAGR) årlige konference for at søge inspiration hos og lære af hinanden.

Regulatorer fra USA, over Australien til Botswana er repræsenteret ved konferencen, som Spillemyndigheden og direktør Birgitte Sand officielt er vært for.

Overskriften i år er "Let us make great regulation - together", og i en pressemeddelelse kalder Birgitte Sand det for "once in a lifetime", at så mange regulatorer fra så mange forskellige afkroge af verden er samlet i København.

Konferencen varer fra mandag til torsdag, og i løbet af de kommende dage vil det blandt andet blive diskuteret, om selvregulering blandt spiludbyderne kan fungere, hvilke konsekvenser et totalt forbud mod spilreklamer, som Italien indfører fra årsskiftet, kan have, og hvordan en fremtid med lovlig sportsbetting i USA vil komme til at se ud.

BetXpert vil være repræsenteret ved konferencen mandag-onsdag og rapportere fra de mest interessante og relevante debatter.

Har du spørgsmål til nøglepersoner på det danske marked?

Flere af de allervigtigste personligheder på det danske spillemarked vil være at finde ved konferencen, og det giver BetXpert mulighed for at stille spørgsmål til beslutningstagere og interessenter i branchen.

Udover Birgitte Sand vil direktør for DOGA, Morten Rønde, administrerende direktør i Danske Spil, Susanne Mørk Koch, og centerleder for Center for Ludomani, Michael Bay Jørsel, være til stede.

Går du og brænder inde med et spørgsmål til en af spillebranchens nøglepersoner? Skriv det i tråden herunder, så vil BetXperts repræsentant ved konferencen forsøge at stille det til rette vedkommende.

Bemærk, at BetXpert har en enkelt repræsentant til stede, som generelt vil dække konferencen journalistisk. Det er derfor ikke sikkert, at der vil blive tid til at stille alle brugeres spørgsmål, ligesom nogle spørgsmål kan blive sorteret fra af forskellige hensyn. 

Se hele programmet for konferencen her.