I dag er Betsson* lanceret som ny spillebørs i vores bookmaker-guide, og samtidig markeres deres indtræden i guiden med hele 9 gratis konkurrencer over de næste 6 uger!

Betsson* fremstår i dag som den 3. største aktør på spillebørs-markedet og skiller sig bl.a. ud med et bredt udvalg af spil på skandinaviske ligaer, ligesom de med en kommissions-sats på 4% er pænt konkurrence-dygtig i forhold til flere af de øvrige børser på markedet.

Vores review og fakta om Betsson* kan læses på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=29 hvor deres aktuelle bonus til nye kunder på 10 Euro også er beskrevet.

I løbet af de kommende 6 uger, frem til d. 8. december 2004, vil Betsson* afholde hele 9 gratis konkurrencer her på BetXpert.com - én kupon til hver weekend, samt én kupon til hver af de tre afsluttende runder i gruppespillet i Champions League.

For at vinde, gælder det ganske enkelt om at gætte 6 kampe rigtigt - alle der gør det belønnes med en præmie fra Betsson*. Om denne præmie så skal være på 10 eller 100 Euro bestemmer man som deltager faktisk helt selv...

Læs mere om konkurrencen på http://www.betxpert.com/betsson hvor den første kupon allerede er klar. Sidste frist for deltagelse på den første kupon er i morgen, lørdag d. 30. oktober, kl. 15:30. Når du ikke det, har vi allerede på mandag den næste kupon klar til midtugens Champions League kampe.

Held og lykke - og god fornøjelse med Betsson*!