Heller ikke på den tredje kupon i Betsson* konkurrencen lykkedes det nogle af deltagerne at ramme 6 rigtige, og det får nu Betsson* til at indføre faste trøstepræmier i de resterende 7 udgaver af konkurrencen!

Fra kuponen i den forgangne weekend har Betsson* valgt at kompensere 5 af deltagerne med flest rigtige, som samtidig havde benyttet sig af kriteriet om at spille mindst ét spil hos Betsson* i løbet af ugen.

Det betyder at der er 30 Euro på vej til både Mark Hermanson, David Weldon, Ulrik Frendrup, Jacob Pedersen og Jacob Wagener. Som et plaster på såret, og fordi Betsson* faktisk er kede af at de tre hidtidige kuponer endnu ikke har udløst nogle 6´ere.

I morgen, tirsdag, åbnes den næste konkurrence-kupon på http://www.betxpert.com/betsson med alle 6 kampe fra torsdagens premiere-runde i Royal League.

Fra og med denne kupon vil Betsson* udlodde trøstepræmier til hver kupon. Til den kommende Royal League kupon er der tale om 3 poloshirts. Såfremt ingen deltagere har 6 rigtige, vil Betsson* på fredag trække lod om disse 3 poloshirts blandt alle deltagere i konkurrence som samtidig har placeret mindst ét væddemål hos Betsson* i løbet af ugen.

Og vi har lovet at hilse fra Betsson* og sige at der er tale om rigtig gode kvalitets-poloshirts, og ikke blot en billig omgang merchandise med fokus på reklameværdien...

Trøstepræmiernes art til de kommende kuponer vil blive annonceret i forbindelse med den enkelte kupon.