Betfair * , verdens førende spillebørs, har lanceret en redningspakke til hjælp for de Sporting Options-kunder, der står til at tabe penge efter Sporting Options blev sat under administration den 15. november. Det betyder, at 5,000 af de 5,300 kunder Sporting Options havde registretet (ca. 95%) kan se frem til kompensation i løbet af de kommende dage.

Redningspakken er blevet accepteret af Sporting Options’ administrator og af Betfair * ’s bestyrelse.

“Vores redningspakke skal ses som et tegn på Betfair * ’s commitment til spillebørs-markedet og til den voksende spilleindustri. Det er samtidig et vidnesbyrd om Betfair * ’s økonomiske styrke, at vi er i en position, hvor dette kan lade sig gøre”, udtaler Stephen Hill, CEO i Betfair * .

“Hvad der er sket med Sporting Options viser med tydelighed hvorfor det haster med at få iværksat den nye Gambling Bill. Ikke kun for at regulere online spilleselskaber men også for at regulere markedet som helhed, hvilket giver alle kunderne den bedst mulige sikkerhed”, fortsætter Stephen Hill.

Stephen Hill understreger i øvrigt at et lignende tilfælde aldrig ville kunne finde sted hos Betfair * . Her står alle indeståender på en sikret bankkonto, der kontrolleres af KPMG. ”Sikkerheden for kundernes indeståender burde være en betingelse for at få udstedt en spillelicens og den nye Gambling Kommission burde have mandat til at gennemføre tjek af dette for at sikre alt foregår korrekt. Den sikkerhed vi giver vores kunder på det her område har hjulpet os markant med at blive verdensførende indenfor vores område, udtaler Stephen Hill.

“Vi tager naturligvis imod Sporting Options kunder med åbne arme og Betfair * vil se frem til at hjælpe så mange af disse som muligt. Vi håber at være nået et godt stykke med at re-etablere troen på spillebørs-branchen ved dette tiltag”, slutter Stephen Hill.