Betfair * Poker har som bekendt vendt blikket mod Asien og Singapore i november, når BAPT ( Betfair * Asian Poker Tour) finder sted i dagene fra 12. – 17. november. En længere perlerække af poker kändisser vil indfinde sig ved Betfair-arrangementet, og en af disse er danske Gustav ’Gus’ Hansen, som vil dyste i den største asiatiske pokerturnering til dato.

Betfair * Poker har nu valgt at sætte bounty på Gus – vel og mærke en bounty, der kun indløses – såfremt det bliver en dansker, der sender Gus ud af turneringen. Der smækkes nemlig til med kr. 50,000, hvis du som dansker slår Gus ud af Betfair * Asian Poker Tour. Ideen er skabt af Betfairs europæiske markedschef, Jacob Weinreich.

- Som dansker er det skægt at Gus skal spille med i Singapore. Jeg tror, at samtlige danske pokerspillere ville være vilde med at få chancen for at spille mod og med Gus. At de får kr. 50,000 som belønning, hvis det skulle lykkes at få ram på ham vil formentlig give enhver en god historie for resten af livet, fortæller Jacob Weinreich.

De kommende uger køres der en række BAPT-events, hvor kun danskere kan deltage og vinde det garanterede sæde. Den første turnering afvikles på fredag kl. 16 og kan findes i lobbyen under navnet BAPT – BT ONLINE.

Der kan læses mere om Betfair * Asian Poker Tour (BAPT) på www.betfairasianpokertour.com.