I denne weekend afholder Betfair* Poker en intet mindre end vanvittig weekend. Lørdag og søndag vil der være stribevis af turneringer at finder på Betfair* Poker, hvor spillerne kan kvalificere sig til det britiske spilleselskabs storstilede Betfair* Asian Poker Tour (BAPT), der foregår i Singapore fra den 12. november. Der er både buy-in turneringer men også free rolls og der er op til flere BAPT sæder på højkant, så der er ingen undskyldning for at holde sig væk!

To af weekendens turneringer har deltagelse af Betfair*’s Pokerchef, Ben Fried, der spiller under poker alias BAPT_Ben. Skulle det flaske sig sådan at man kommer til at sidde ved bord med Ben og samtidig slår ham ud er der $8.000 (en fuld BAPT pakke) at hente.

Betfair*’s Europæiske Markedschef Jacob Weinreich udtaler: ”Vi har stadig flere hundrede pladser, der skal besættes i Singapore. Denne weekend bliver en hel del af dem fordelt på ret favorable vilkår for spillerne. Den kommende tid vil vi køre en række turneringer kun for danskere, men der er allerede gode chancer for at komme med til denne skelsættende begivenhed her i weekenden”.

Satelit-vinderne vil udover buy-in få betalt rejseudgifter, lommepenge og overnatning i det luksuriøse fem-stjernede hotel, Meritus Mandarin.