Interesseret i at arbejde i bettingbranchen? Bookmakeren Bet365* har brug for nye danske kundeservice-medarbejdere til hovedkvarteret i England.


Her er jobannoncen:

Bet365*, et af verdens førende online spilleselskaber, søger lige nu efter friske og ambitiøse personer, der er klar på en spændende udfordring. Du bliver en del af vores dynamiske team af danskere i vores internationale
kundeserviceafdeling på hovedkontoret i Stoke-on-Trent, Staffordshire, England. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der inkluderer gratis bolig kun 15 minutters gang fra arbejdspladsen. Derudover får du 2 returbilletter til Danmark, for hvert år, du er ansat i firmaet.

Succesfulde ansøgere er flydende i dansk og i stand til at kommunikere på engelsk. Yderligere er gode samarbejdsevner og en serviceminded tilgang til arbejdet, begge forudsætninger for jobbet. Kandidater skal være parate til at arbejde i weekenderne for at dække den travle sportskalender.

Relevant træning vil bliver givet til alle succesfulde ansøgere i vores eget moderne træningscenter.

Der afholdes samtaler i København med tiltrædelse snarest.

Hvis du er interesseret i denne unikke mulighed, bedes du sende en ansøgning til European.JobsMailbox@bet365*.com med reference DANCAA1114BX, hvor du vedhæfter en kopi af din ansøgning og CV.