BetXpert begik en vintersports-fejl mandag: Analyser skrevet på et misforstået grundlag betød, at et ukendt antal brugere spillede forkerte væddemål hos Bet24.com. Heldigvis har Bet24 erklæret sig villig til at annullere disse væddemål; man skal blot henvende sig på [email protected]

Vores vintersportsekspert Nicolai Kristensen udlagde 5 tip, der alle var rettet mod skiskydning på torsdag, og alle væddemål var fundet hos Bet24.com. Desværre havde Nicolai set forkert; han troede, at væddemålene gik på både skydning og skiløb. Men faktisk gik væddemålene KUN på skydning (”shooter”). Det ændrer en del, da mange skiskydere er temmelig ”venstrebenede” – dvs at de enten er klart bedst til skydning eller til skiløb.

BetXpert – og især Nicolai, som er meget ked af det – beklager selvfølgelig dybt. Samtidig er vi glade for, at Bet24.com viser storsind og kommer vores brugere i møde. I øvrigt tog Bet24 væddemålene af programmet, så snart det gik op for dem, at Nicolai havde misforstået spillene.

Når Bet24 ikke blot annullerer væddemålene – uden at have talt med de mennesker, der har indgået dem – skyldes det naturligvis risikoen for, at nogle af disse væddemål rent faktisk går hjem, og at nogle af brugerne indgik dem fuldt bevidst. Med denne løsning, hvor man selv skal henvende sig – naturligvis før løbenes afvikling på torsdag - har man muligheden for selv at vælge, om man opretholde sine væddemål.

Det skal understreges, at Bet24 gør dette som en gestus over for BetXpert og vores brugere – det er IKKE sådan, at folk normalt bare kan få annulleret et spil ved at hævde, at der er sket en misforståelse.

Vi håber, at BetXperts brugere fortsat vil benytte sig af Nicolai Kristensen. En enkelt fejl ændrer ikke ved, at han er en fremragende ekspert – som masser af mennesker har tjent og fortsat vil tjene gode penge på. Der skal i øvrigt herfra lyde en kraftig opfordring til, at man altid SELV tjekker, hvad der står i bookmakerens væddemål – som kontrol af, at eksperten har set rigtigt. Eksperter er også mennesker, og det er som bekendt menneskeligt at fejle - det sker dog ret sjældent hos BetXpert;-).

De 5 skiskydnings-tip er som følger – alle med afvikling på torsdag:

10:30 L.G.S.Poiree-A.Akhatova 1

10:30 L.Tjørhom-S.Denkinger 2

10:30 U.Disl-K.Apel 1

13:15 F.Andresen-S.Konovalov 1

13:15 O.E.Bjørndalen-R.Poiree 1

Vi gentager lige mailadressen hos Bet24.com, hvor man KAN få annulleret disse spil: [email protected]