Ladbrokes har nu stoppet for alt spil, efter at Capello i dag har været til møde hos det engelske fodboldforbund, FA i London.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler “Det forlyder at dagens møde i London er gået efter planen og at Capello i løbet af torsdagen bliver præsenteret som Englands nye landstræner.

"Dog har vi jo før set at parterne I sidste sekund alligevel ikke kan blive enige. Og hvis det sker, vil vi selvfølgelig åbne op for spil igen”

Capello gav hele odds 13 gange pengene igen da Ladbrokes åbnede op for spil på Englands næste landstræner tilbage I marts måned.

Ladbrokes havde ellers fornyeligt favoritøjnene rettet mod Martin O'Neill og Jose Mourinho. Men efter at disse kandidater afviste at ville tage jobbet begyndte spillene at accelerere på Capello.

Ladbrokes har allerede odds på hvem Capello vil udnævne som anfører for England. Og her har Ladbrokes gjort David Beckham til favorit til at generobre anførerbindet til odds 1.80 efterfulgt af John Terry til odds 2.50

”Vi tror der ligger mange følelser i at gøre David Beckham til anfører for England igen. Derfor mener vi han er favorit til at blive Capello’s forlængede arm inde på banen” udtaler Richardt Funch.

Hvem er Englands anfører I Fabio Capello's første kamp?

Beckham - odds 1.80
Terry - odds 2.50
Gerrard - odds 13.00
Ferdinand - odds 13.00
Rooney - odds 21.00