En ægte BetXpert-legende vender hjem. Efter et kort fravær er tennisguruen Asger Hess-Olesen tilbage i folden blandt BetXperts eksperter.
2.178 tips har Asger Hess-Olesen siden foråret 2012 leveret til BetXperts brugere. Han har i perioden genereret et overskud på knap 259 units, hvilket giver en samlet tilbagebetalingsprocent på 112.
Imponerende tal, så ærgrelsen var stor, da Hess-Olesen i sidste måned meddelte, at han havde behov for en pause for at søge inspiration andetsteds, men allerede nu er han tilbage blandt BetXperts eksperter.
“Jeg har altid haft et stærkt tilhørsforhold til BetXpert, og det giver ro i maven at være tilbage. Jeg trives bedst, når jeg har roen til at levere mine tips uden at skulle tænke på kortsigtet profit, og det har jeg muligheden for her med mit BetXpert-regnskab i ryggen,” siger Hess-Olesen.
Tipredaktør Jesper Helmin er meget glad for at have Hess-Olesen tilbage.
“Asger er for mig lig med BetXpert. Hans mere end otte år på sitet vidner om enorm kvalitet og dedikation, så at han har lyst til at vende tilbage, er en kæmpe gevinst for os,” siger Jesper Helmin.
Velkommen tilbage, Asger.