På den netop overståede Champions League kupon i vores aktuelle Betsson* konkurrence, kostede Arsenals kiks hjemme mod Panathinaikos flere deltagere en pæn gevinst.

Der var således 5 deltagere i konkurrencen der endte på utaknemmelige 5 rigtige, og for alle galdt det at det var Arsenal deres tip faldt på. Alle øvrige kampe havde de rigtige, og de kan især takke Arsenals manglende evne til at score det afgørende mål i de sidste minutter for at de ikke hver især blev 100 Euro rigere på midtugens Champions League kampe.

Efter 2 kuponer er der stadig ingen deltagere der har ramt de magiske 6 rigtige, som kan udløse 100 Euro til alle der rammer. Men bare rolig - der er hele 7 chancer endnu.

Den næste chance for at vinde 100 Euro ligger allerede nu lige for - en kupon med 6 kampe fra weekendens opgør i de europæiske ligaer er nu online på http://www.betxpert.com/betsson - sidste frist for deltagelse er lørdag eftermiddag kl. 15:00 hvor topbraget i SAS Ligaen mellem Brøndby og Viborg fløjtes i gang.