Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Hvem skal med til Rusland til sommer? Det har Danske Spil* et bud på. Spiludbyderen har nemlig kigget nærmere på over 50 spillere og deres chancer for at havne i den danske VM-trup.

- Åge Hareide har helt sikkert en idé om, hvem han gerne vil have med. Der er nogle pladser i truppen, som er åbne. Og der kan nå at ske rigtig meget frem mod sommer. Der kan komme formdyk, skader og så videre. Der er mange ting, der kan påvirke hans udtagelse, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Blandt boblerne til holdet er Brøndbys Christian Nørgaad. Midtbanespilleren har imponeret for Brøndby på det seneste, og flere har nævnt ham som en potentiel landsholdsspiller i den nærmeste fremtid.

- Nørgaard kan bestemt komme i spil. Hvis man kigger på konkurrencen på pladser, så er han bestemt i spil til at komme med. Det er der mange, der er. Kan Mike Jensen holde niveau? Og kan Lukas Lerager? Og finder Højbjerg en klub at spille i? Og så er der jo Wass. Der er mange spillere, som ikke bare kan vide sig sikre på en VM-billet.

Christian Nørgaard står til odds 5,00 på at komme med i VM-truppen. Højbjerg står til odds 4,00.

Se alle Danske Spils odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-i-fodbold-2018