Den 3. konkurrence-kupon i vores EM 2004 konkurrence er nu afviklet, og vi kan således kåre det 3. sæt vindere!

På en halvsvær kupon måtte vi desværre have tiebreakeren i brug for at udskille de 5 øverst placerede, da der var 6 deltagere som alle havde 11 rigtige - og til afgørelse af placeringerne 2, 3 og 4, 5 har vi endda måtte tage lodtrækning i brug.

Bedst af alle på konkurrence-kupon 3 blev Brian Arnsfeldt fra Stege som altså løber af med 1. præmien og skal på en 5-dages fodboldtur for 2 til London. Tillykke til Brian!

2. præmien går efter lodtrækning mellem to lige deltagere til Kim Juul Jensen fra Fakse Ladeplads, som altså vinder en Party pack indeholdende "udstyr" til en god fodbold-aften hjemme i sofaen. Også tillykke til Kim!

På de efterfølgende placeringer, og med præmier i form af 300, 200 og 100 kr. indsat på en spillekonto hos Betfair*, kom:

Nr. 3. Søren Fjorting, Gentofte (11 rigtige)
Nr. 4. claus Christensen, Almind (11 rigtige)
Nr. 5. Tommy Kristensen, Vodskov (11 rigtige)


Vi ønsker tillykke til alle vinderne, som får direkte besked.

Med gruppespillet vel overstået og 24 kampe spillet - og naturligvis Danmark med videre - resterer der nu blot 7 kampe før vi kender navnet på vinderen af Euro 2004.

Med navn på alle kvartfinalisterne, har vi nu åbnet op for den 4. og sidste konkurrence-kupon på http://www.betxpert.com/konkurrence, men husk at konkurrencen kun er åben et lille døgns tid! Den første kvartfinale mellem Portugal og England afvikles allerede i morgen torsdag d. 24. juni kl. 20:45, hvilket altså også er deadline for deltagelse på den sidste EM-kupon. Skynd dig derfor forbi konkurrence-siderne på http://www.betxpert.com/konkurrence og sæt dine tegn - så kan det være dig der napper den sidste fodboldrejse til London!




PGA. EN PINLIG FEJL I OPDATERINGEN AF RESULTATET AF KAMPEN MELLEM TYSKLAND-TJEKKIET, UDRÅBTE VI DESVÆRRE OPRINDELIGT 5 FORKERTE VINDERE PÅ KONKURRENCE-KUPON 3. OVENSTÅENDE ER DEN KORREKTE VINDERLISTE. VI BEKLAGER NATURLIGVIS DYBT VORES FEJLAGTIGE ANNONCERING AF VINDERE!