Stanleybet » Anmeldelse

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer

Læs vores anmeldelse af Bet365
Stanleybet

Lanceret i Danmark: Januar 2012

Stanleybet International er udsprunget af det britisk baserede Stanleybet Leisure, som har haft britisk spillelicens siden 1963 med en bookmaker-forretning som primært er baseret på forhandlernetværk. I 2005 solgte selskabet alle de britiske forretninger, for at satse på det internationale marked i stedet.

Stanleybet har med den danske licens nu licens i 8 europæiske lande, med over 2.000 salgssteder i bl.a. Belgien, Kroatien, Polen, Rumænien, Cypert, Tyskland, Grækenland og Italien.

Stanleybet opererer udelukkende "offline" på det danske marked i form af salgssteder som fx. kiosker, cafeer mv., hvor man kan møde både selvbetjenings-automater og bemandede spille-terminaler. Stanleybet udbyder pt. ikke en online platform til deres produkt på det danske marked.

Forhandlernetværket er konstant under opbygning, og via hjemmesiden www.stanleybet.dk kan man se hvor Stanleybet er tilgængelig.


Senest opdateret d. 23. december 2011, kl. 11:39

Bookmaker ratings Top 10


close Vis ikke igen

Eksklusiv 1.500 kr. Jetbull bonus - 3 DAGE TILBAGE

Opretter du en konto hos Jetbull via et link her fra BetXpert, får du en velkomstbonus på 50% op til 1.500 kr. - det dobbelte af hvad du ellers kan få. Men du skal skynde dig: tilbuddet udløber onsdag d. 25. januar 2017.
Hent din Jetbull 1.500 kr. bonus her