Bookmakere - Mobil betting, overblik

I tabellen herunder kan du få overblik over hvad bookmakerne på det danske marked tilbyder i deres mobile betting-platforme.

På tværs af de bookmakere vi anbefaler her på BetXpert oplever man store forskelle i hvilke funktioner der på mobiler og tablets stilles til kundernes rådighed i forhold til de traditionelle desktop-versioner. Bl.a. er det ikke hos alle bookmakere man kan oprette en ny konto via den mobile platform. Og visse steder kan man ikke lave ind- eller udbetalinger på sin konto, mens andre tilbyder hele paletten. I korte træk illustrerer tabellen de begrænsninger man som kunde oplever i de enkelte mobile bookmaker-platforme på det danske marked.

Klik på et bookmaker-logo for at gå til anmeldelsen af den pågældende bookmaker, hvori du finder et særskilt afsnit omkring den mobile platform. Bemærk i den forbindelse at Partybets pt. ikke tilbyder deres kunder adgang via mobil/tablets.

Bemærk: de bookmakere der accepterer ind/udbetalinger tilbyder ofte ikke de samme betalingsformer som på web/desktop. Se hvilke betalingsformer der accepteres mobilt inde på de enkelte bookmakeres "Facts"-side under anmeldelserne.
 
Browser eller App baseret B+A B+A B+A B+A B B+A B+A B B+A B+A B+A
NemID påkrævet                      
Multispil  
Systemspil      
Bankere                    
Oprettelse af konto understøttes
Husk login understøttes            
Søgefunktion    
Support via Formular eller Chat F F+C F+C C F F   C F+C C C
Mobil streaming          
Luk konto/selvudelukkelse            
Indbetaling understøttes
Udbetaling understøttes  
Rating 4,0 3,5 4,5 4,0 4,5 3,0 4,5 2,5 4,5 4,5 4,5

Bookmaker ratings Top 10