Herrernes EM i håndbold er vel overstået, og vi kan nu afslutte vores Euro06 konkurrence, arrangeret i samarbejde med NordicBet*.

Vinderne af de enkelte grupper, samt den danske bronze-medalje var der mange af deltagerne i konkurrencen der havde luret, mens der nok var mange der sad og gøs forud for bronze-kampen, hvor det var Michael V. Knudsen der førte i det danske topscorer-regnskab. Men efter 5-2 i Søren Strygers favør overfor Michael Knudsen i den sidste kamp, var det alligevel favorit Stryger der løb med titlen med en enkelt pind.

Som resultaterne artede sig, kunne der i konkurrencen maksimalt scores 44,60 points, og med hele 35,85 points til vinderen af konkurrencen, skulle der storspil til for at blande sig i topstriden. Vinderen gik kun galt på 2 af de i alt 14 kampe på kuponen.

Klik ind på http://www.betxpert.com/competitions/euro06 og se hvem der løb med de 3 præmier. På siden kan også ses resultater af de 14 kampe på Euro06-kuponen, samt den endelige slutstilling for konkurrencen

Vi håber I har haft sjov ud af legen, og ønsker stort tillykke til samtlige vindere, som bliver kontaktet direkte af BetXpert. Og naturligvis også en stor tak til NordicBet* for at stille samtlige præmier for i alt 3.500 DKK til rådighed!