Spørger man oddssætterne hos Bet25, har Melodi Grand Prix-vinder Emmelie de Forest overordentlig gode muligheder for igen at vinde en TV-konkurrence i bedste sendetid, når den nye sæson af Vild med Dans starter. Danske Spil mener derimod, at skuespillerinden Molly Egelind og den tidligere håndboldspiller, Lars Christiansen, bør regnes for favoritter.

Emmelie de Forest blev en national darling, da hun i 2013 vandt det europæiske Melodi Grand Prix med sangen Only Teardrops. Siden har der været lidt stille om den unge sangerinde, men sidste efterår udgav hun et album, og nu er hun klar til igen at have hele nationens øjne rettet mod sig, når 15. sæson af Vild med Dans begynder den 7. september.

Læs også vores nyeste Eurovision optakt - Her

Her stiller Emmelie de Forest op, og det har bookmakeren Bet25 bemærket - de har endda gjort hende til favorit til at vinde dansekonkurrencen, der sendes på TV2.

"Emmelie de Forest er vores klare favorit til at hjemtage trofæet. Da hun vandt det europæiske Melodi Grand Prix i 2013, blev hun kendt som sangerinden, der optræder på scenen uden noget på fødderne. Det slipper hun nok ikke afsted med i Vild Med Dans, men ikke desto mindre giver det hende en fordel i forhold til mange af konkurrenterne, at hun er vant til at stå på en scene. Det kunne man også se i sidste sæson, hvor både Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle dansede sig hele vejen til finalen," skriver Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

Se odds og optakt til Eurovision semifinale 2019

Deltager

Odds på vinderen af Vild med Dans  Bookmaker
Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann 4,75
Lars Christiansen og Sofie Kruuse 6,00
Molly Egelind og Mads Vad 7,00
Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen 9,00
Adam Duvå Hall og Mie Moltke 12,00
Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard 12,00
Emil Thorup og Jenna Bagge 20,00
Lucy Love og Michael Olesen 22,00
Esben Dalgaard og Mille Funk 25,00
Rolf Sørensen og Karina Frimodt 26,00
Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir 29,00
Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen 48,00

Vild med Dans odds er senest opdateret den 24. august klokken 08.30. 

Danske Spil: Ægteskabelig sparring kan blive afgørende

Hos Danske Spil har man endnu større fidus til Molly Egelind.

"Molly Egelind er vores ene favorit, da hun ifølge hendes CV har erfaring med dans, og samtidig danser hun med Mads Vad som igennem mange år har været en af de populæreste dansere. Han har fem top 3-placeringer, deraf to sejre, så han er en værdifuld partner", skriver Peter Emmike Rasmussen, Oddsansvarlig i Danske Spil, i en pressemeddelelse.

Danske Spil giver odds 5 på Molly Egelind, og hun må dele favoritværdigheden med tidligere håndboldspiller, Lars Christiansen, der giver samme odds.

"Vi tror, Lars Christiansen kan komme rigtig langt, til trods for at han selv udtaler, at han ikke har erfaring med dans. Vi tror, hans tekniske kunnen fra håndboldbanen kan overføres til dansegulvet. Samtidig vurderer vi også, at han nok vil få en del stemmer fra specielt fra den voksne kvindelige del af seerne," siger Peter Emmike Rasmussen og tilføjer om Lars Christiansens kone, Christina Roslyng, som vandt ’Vild med dans’ i 2006:

"Hun kender konkurrencen og ved, hvad den kræver. Selvom det er 12 år siden, hun vandt, så kan hendes indsigt og kendskab til de forskellige dansearter godt gå hen og blive en lille fordel for Lars Christiansen."

Enighed om nummer sjok

TV2 har annonceret, at der vil være to større ændringer i årets Vild med Dans. Sidste år blev det indført, at der allerede kan ryge et par ud i første runde, men det tiltag er ifølge Ekstra Bladet blevet sløjfet igen. Den helt store fornyelse sker dog i finalen. Her skal tre par dyste istedet for de sædvanlige to.

"Det vil give større spænding og gøre afgørelsen mere uforudsigelig," siger TV2s programchef, Thomas Richardt Strøbech, ifølge Ekstra bladet.

Det bliver dog næppe Rosa Kildahl, der i 2017 blev kendt og elsket som farverig deltager i DRs Den Store Bagedyst, som danser sig vej i finalen. Både Danske Spil og Bet25 vurderer, at hun er den deltager, der har den mindste chance for at vinde.

"Lige nu har vi Rosa og Esbern Syhler-Hansen som det mindst sandsynlige par til at vinde Vild med Dans. Men vi har jo ikke set dem endnu, så den vurdering baseres udelukkende på, at Esbern Syhler-Hansen ikke tidligere har haft så stor succes i Vild med dans, og at Rosa ikke umiddelbart har nogen danseerfaring, siger Peter Emmike Rasmussen og fortsætter:

"Lige nu får du odds 28 på, at de vinder, men Rosa var utrolig populær i Den store Bagedyst, og popularitet betyder rigtig meget for ens overlevelse i Vild med dans, så vi holder nøje øje med dem."