For vores svenske ekspert, Lasse, må det efter gårsdagens kampe i Allsvenskan i høj grad gælde at en fodboldkamp ikke er ovre før den fede dame har sunget!

Til mandagens 3 kampe i den bedste svenske fodboldrække havde Lasse spået at kampene ville ende med hjemmesejre i kampene Helsingborg-Trelleborg og Göteborg-AIK, mens Kalmar og Örgryte ville dele i porten.

5 minutter før tid i de tre kampe, var facit at der kun var scoret ét mål - Örgryte førte 1-0 ude over Kalmar. Ikke just de bedste udsigter for Lasses spådomme.

Men så lagde den tidligere Brøndby-spiller, Peter Graulund for med to scoringer for Helsingborg i det 86. og 87. minut, hvorefter AIK gjorde det endnu bedre i det 89. minut med et selvmål til fordel for Göteborg. Og for at gøre aftenens spænding i kampens døende minutter komplet, udlignede Örgryte i 90. minut.

Slutfacit: 3 rigtige ud af 3, og med flere multispil oveni hatten, var Lasses aften reddet! Alle Lasses indsatser til spillene på de 3 kampe blev mere end fire-doblet. På ekspert-siden havde Lasse spillet minimalt, og "kun" satset i alt 70 kr. på spillene, hvilket trods alt gav gevinster for i alt 283 kr., og en markant ændring af hans i forvejen pæne tilbagebetaling, som efter gårsdagens kampe ligger på imponerende 165%.

Og påmindelsen fra det svenske i går er klokkeklar: det ER altså ikke ovre før den fede dame har sunget...